Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja tutaj widze kreske [emoji173] one sa bardzo wiarygodne [emoji173] po cichu gratuluję![]()
Zaleca się z porannego moczu ,bo jest największe stężenie bety w moczu , ale jeśli jesteś po terminie @ ,to i po południu moze wyjść
Jeśli chcesz wiedzieć konkretnie to idź na bete. Zapłacisz tyle samo co za test a bedziesz miala czarno na bialym.Ten cykl trwa dziś jest 31dzień. Poprzedni trwał 33dni, a jeszcze wcześniejszy 32dni. Wcześniejsze trwały po 26,27, 29dni. Teraz te są takie wydłużone i w sumie to nie wiem czy jestem po terminie czy przed [emoji2368].
Niedługo sprawdzę testem może clearblue pokaże konkretnie co i jak
Jeśli chcesz wiedzieć konkretnie to idź na bete. Zapłacisz tyle samo co za test a bedziesz miala czarno na bialym.
Oczywiście to Twoja decyzjaTestem sprawdzę szybcie w domu. Do laboratorium całkiem nie po drodze. Dopiero w poniedziałek mogłabym jechać oddać krew, a trochę już mi się dłuży. Dzisiaj po 18 to raczej nigdzie nie oddam krwi do badania
Tylko kup sonie jak juz ten elektroniczny bo te zwykłe dają czesto fałszywy wynikClear blue