reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Toksoplazmoza

reklama
Piwonia, no ja wlasnie czulam ze synek od poczatku wiec sie nawet nie zdziwilam bardzo jak mi scanografka potwierdzila:tak:
a u Ciebie moze jednak chlopczyk bedzie? chociaz smerfetka tez super jest!!

ja probowalam sobei prywatnie zrobic obciazenei glukoza ale pielegniarka powiedziala ze bez skierowania nie moze:crazy: wiec tylko na cukier zrobilam i mam raczej w dolnej granicy ale nie wiem czy to jest miarodajne...

ja nie mam fotek moich ciazowych ciuchow ;-(
nie kupowalam ich na allegro tylko w lumpeksie - zawsze chodze jak maja wyprzedaze - albo "wszystko 50% taniej" albo "kazda rzecz za 3 zl" - przy okazji tej drugiej promocji kupilam spodnice jeansowa i 3 pary spodni (H&M MAMA) - niestety wszystkie czarne ;-( byly oliwkowe sztruksy ale moje 4 litery nie chcialy sie w nie wmiescic ;-(
po porzedniej ciazy jestem madrzejsza i nie kupuje juz spodni i spodnic, ktore na brzuszek maja te bawelniane, elastyczne pasy... jeszcze zima i wczesna wiosna, kiedy noslam roajstopy bylo OK, ale jak zrobilo sie cieplo to przy dluzszych spacerkach ten material po prostu mi spadal z brzucha i misialam gatki w garsciach trzymac ;-)
te ktore teraz kupuje maja wiecej naterialu z przodu a z tylu maja wciagnieta gumke ktora reguluje sie guziczkami ;-) spodnice nosze juz od poczatku marca i mimo ze brzuszek (i nie tylko) rosnie to nadal sie w nia mieszcze ;-)
w kazdym raze najfajniejsze jest to, ze na moje ciazowe ciuchy wydalam tylko 12 zl. a tamte eleganckie gatki, ktore mi spadaly kosztowaly 4 lata temu 119zl. ;-)

REWELACYJNE WIOSENNE SUKIENKI ***** XL/42 (612803006) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

ELEGANCKIE SUKIENKI *** PLISOWANA MODNA *** XL (614304137) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

*********** SŁODKIE TUNICZKI **** KOLORY *** M/L (606306468) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Trochę poszperałm, sprzedawca ma sporo różnych propozycji, jakby zamówić 2 rzeczy, zawsze przesyłka taniej. Mnie koci ta sulienka w szpic, bo przy sporym barku mlecznym ;-)wydłuży sylwetkę, ale reszta też niezła- ma sporo miejsca na barek.

reklama
Przepraszam ale tuniki mi się nie podobają :zawstydzona/y:
Już te pierwsze sukienki chyba najlepsze, ale tez mnie coś w nich denerwuje, tylko sama jeszcze nie wiem co :baffled:

Do góry