reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Toksoplazmoza

He he Kasia ja wiedziałam,że tak napiszesz na końcu!!!!!!!!!!!!!
Poprostu wiedziałam!!!!!!!!!!!!

To ja też poproszę córeczkę!!!!!!!!!!
Z całą resztą też poproszę o to co przedmówczyni!

reklama
To ja poproszę:
1.żeby moje dziecko było zdrowe;
2. poród naturalny z pełną samokontrolą bólu,
3. poród szybki - ale tak żebym zdążyła do szpitala dojechać
4. żeby mnie w tym szpitalu przyjęli
5. no i może żeby się urodził 07.08.09 bo fajna data:)
6. aaaaa i żeby mi krocza nie nacinali!

majaam ty jeszcze chcesz żeby było przyjemnie!!!! Ale mnie rozbawiłaś!:laugh2:

To jak juz tak odpływamy, to ja sobie życzę drinka z parasolką po wszystkim....:-D:-D:-D

;-) zgodnie z teorią niektorych nawiedzonych, że to przezycie bliskie orgazmu;-)

a tak naprawdę, wystarczy bez ekstremalnego bólu, to już mi będzie przyjemnie.

majaam ty jeszcze chcesz żeby było przyjemnie!!!! Ale mnie rozbawiłaś!:laugh2:

To jak juz tak odpływamy, to ja sobie życzę drinka z parasolką po wszystkim....:-D:-D:-D
Gdzieś na tym forum czytałam chyba na czerwcówkach ,że dziewczyna rodziła za granicą (nie pamietam w jakim kraju ) i tam po porodzie można szampana się napić :mamusia dostała łyka a tatuś i reszta personelu po kielonku.Oczywiście szampana musieli przynieść przyszli rodzice bo nie ma na wyposażeniu szpitala:-D:-D:-D

reklama
Do góry