reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Toksoplazmoza

reklama
Zdaję sobie sprawę, że jestem "odmieniec";-),ale na razie najbardziej mnie dręczy to, że mi wody odejdą w terenie i dorsła baba będzie wyglądała, jakby sie posikała:sorry2:

Ja się domyślam, tylko aż się sobie dziwię, że nie myślę o ewentualnych trudnościach i bólu w trakcie, tylko o głupotach. Ale ja nie mam doświadczenia w tym temacie...

nie jesteś sama:-D, mi tez czasem przychodzą takie głupotki do głowy... że np. jadąc DO spotkamy mnóstwo sąsiadów na klatce i wszystkim trzeba będzie tłumaczyć co i jak i w ogóle...
a ostatnio mam schizę, że mi się podkłady poporodowe nie będą trzymały w gatkach (czy tych siateczkowych czy jednorazowych, bo biorę te i te) i że np. pobrudzę całe łóżko albo mi to wypadnie w drodze do wc:baffled:
albo że przyniosą mi dzieciaczka do karmienia, a ja kompletnie nie będe wiedziała co robić i nikt mi nie pomoże...

A sie moze zdarzyc Andariel ze zabrudzisz cale lozko:tak:Ja po porodzie z KUba jak przysnelam(wtedy jeszcze dzieciaczki na noc zabierali) obudzilam sie cala zalana, ale no coz to fizjologia:baffled:

reklama
ojej:baffled: a jednak się zdarzają takie rzeczy:baffled: byle wszystko przebiegło standardowo i prysnąć stamtąd do domku po przepisowych 2 dobach od porodu...

dziewczyny, jeszcze mam takie pytanie jak to jest jak już się leży w tej sali wspólnej, po 2 godzinach od porodu - czy każdego dnia rano jest obchód i wtedy tłum lekarzy (czasem wraz z praktykantami) oglądają mamusie? czy częściej? wtedy co, ściąga się te podkłady z gatkami przy nich i "prezentuje" intymne miejsce?

Ostatnia edycja:
Do góry