reklama

Torba do szpitala - co zabrać???

reklama
Taycia a potrzebujesz kosmetyki do szpitala? Bo u mnie bierze się tylko pieluchy, krem do pupy i chusteczki....

ja od dzisiaj jestem u mamy więc torba leży u niej spakowana. Z ubranek mam tylko 3 body z krótkim rękawkiem, 3 pajacyki jakby było chłodniej, skarpetki,2 czapeczki i to coś na ręce. wystarczy?????? na wyjście to mi ktoś ew coś przywiezie....

Wszystko zależy od tego ile spędzisz w szpitalu dni...
Jak rodziłam Filipa, to musieliśmy siedzieć prawie tydzień, bo dostał żółtaczki, a poza tym miał tendencję do zasrywania wszystkiego, łącznie z ciuchami, więc musieli dowozić. Zawsze ktoś coś przywiezie jak braknie. Luzz

My również siedzieliśmy w szpitalu około tygodnia. Tyle, że u nas w szpitalu nie trzeba mieć ubranek dla dziecka. Tylko pampersy, chusteczki.
No i oczywiście ubranka na wyjście.

Maggie - ja właśnie nie wiem co ja potrzebuję do szpitala,bo nikt mi listy nie dał...
Więc takich pierdół jak oliwka nie mam zabierać??

taycia to chyba zależy czy w szpitalu rodzice sami kąpią malucha czy położne to robią. Ja potrzebuję tylko pampersy i chusteczki nawilżane i malucha mam tylko w dzień...

Nie sądzę żebym ja kąpała dziecko,więc w dupce... nie biorę....
A wy prałyście rożek? właśnie dzielę pranie i od samego rana jedziemy z koksem :-)

reklama
Ja już jestem prawie na finiszu z praniem. Wyszło mi 6 pralek ciuszków i zostały jeszcze 2 z kocami prześcieradłami itd. I rożek też tam wrzucę.
A teraz ta sterta czeka na prasowanie:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry