Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Tzn jeszcze sobie na piłce skakała a nie na fotelu była, ale jak przyszliśmy to właśnie niedawno znieczulenie dostała, a po pół godziny jak wychodziliśmy to już było słychać krzyk dzieciątka. I właśnie ta Pani też kompletna cisza i spokój, a nawet uśmiech na twarzy. I powiedziała że ból jest nieporównywalnie mniejszy przy znieczuleniu i że bardzo poleca. Z resztą i położne i pani anastezjolog zachęcały do znieczulenia. A jeszcze pytałam i powiedzieli że wcale cewnikowanie ani nacinanie nie jest konieczne przy nim. Więc chyba się przeproszę i nastawię na poród ze znieczuleniem.
srednio mi sie to podoba,ale najlepiej sie upewnie podczas osobistej wizytacji;-)Ania ja lezalam z fajna dziewczyna na sali:-) utrzymujemy kontakt do dzis. Ja chyba bym nie chciała leżeć sama, ale to tez pewnie zależy od tego na kogo sie trafi.
Miki dokładnie jak opisalas ta kobietę ja tez tak miałam po zzo ze byłam w pełni wyuzowana. A przed lepiej nie wspominać... Warto miec taka alternatywę nawet jesli ostatecznie sie z niej nie skorzysta.
Ja tez planuje wycieczke do szpitala bo po moim ostatnim porodzie duzo sie zmieniło. Ostatnio dowiedziałam sie ze nie ma juz za bardzo możliwości rodzenia w osobnym pokoju tylko na ogólnej porodowce gdzie fotele rodzących oddzielone sa parawanamisrednio mi sie to podoba,ale najlepiej sie upewnie podczas osobistej wizytacji;-)
możliwe ze gdyby nie zzo w moim przypadku skonczyloby sie cc, bo przez ból byłam mało chętna do współpracy. Liczę na to ze teraz bede bardziej świadomie rodzic i nie bedzie takiego bólu.