reklama
Efilo ja tez jeszcze prac nie chce bo boje sie ze sie zakurzy, jednak tez nie chce na ostatnia minute bo czasem bym nie zdazyla a maz jakby to mial prac to wszystko by bylo pokurczone
.
Izka niestety znow mnie sie zamyka jak wchodze na dane tematy gdzie ktos pisze
Nie wiem co sie dzieje z toba, wyczytalam ze masz jakies bole ale nie moge wszystkiego doczytac bo stronka mi sie zamyka. Mam nadzieje ze masz sie dobrze i wszystko ok. Sciskam...
.Izka niestety znow mnie sie zamyka jak wchodze na dane tematy gdzie ktos pisze
Nie wiem co sie dzieje z toba, wyczytalam ze masz jakies bole ale nie moge wszystkiego doczytac bo stronka mi sie zamyka. Mam nadzieje ze masz sie dobrze i wszystko ok. Sciskam...no to fajnie masz, ja wlasnie wrocilam z zakupow. Bylismy w takim wielkim centrum handlowym i po raz pierwszy od dluzszego czasu kupilam sobie cos a nic dla malej. Troche az mi smutno z tego powodu bo lubie zawsze przytargac cos do domu dla niej... A sobie kupilam torebke bo moje mi sie znudzily juz i bardzo chcialam nowa i zegarek i geba mnie sie smieje
:-)
:-)kachasek
matka-wariatka :)
no to gratuluję zakupów, ja w zasadzie wydałam już całą kasę, jaką dostałam na urodziny (a urodzin jeszcze nie miałam) własnie na rzeczy dla maleństwa, a miałam plany kupić coś dla siebie. chociaż sobie też coś kupiłam wczoraj - drugą koszulkę nocną do karmienia (tą z rozcięciami po bokach);-)
reklama