reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Torba do szpitala!

reklama
Efilo ja tez jeszcze prac nie chce bo boje sie ze sie zakurzy, jednak tez nie chce na ostatnia minute bo czasem bym nie zdazyla a maz jakby to mial prac to wszystko by bylo pokurczone:-D :szok: :-D .

Izka niestety znow mnie sie zamyka jak wchodze na dane tematy gdzie ktos pisze:wściekła/y: Nie wiem co sie dzieje z toba, wyczytalam ze masz jakies bole ale nie moge wszystkiego doczytac bo stronka mi sie zamyka. Mam nadzieje ze masz sie dobrze i wszystko ok. Sciskam...

kochasek to nie ty;-)
wiesz ktos z przed ostatniej strony na watku "pierwsze kopniaki" ale nie wiem kto:-(

no jakoś mi się nie chce za bardzo:no: buszowałam przed chwilą po allegro i kupiłam mężowi bluzę (do sklepu bym go nie wyciągnęła pomimo, że nie ma w czym chodzić)

no to fajnie masz, ja wlasnie wrocilam z zakupow. Bylismy w takim wielkim centrum handlowym i po raz pierwszy od dluzszego czasu kupilam sobie cos a nic dla malej. Troche az mi smutno z tego powodu bo lubie zawsze przytargac cos do domu dla niej... A sobie kupilam torebke bo moje mi sie znudzily juz i bardzo chcialam nowa i zegarek i geba mnie sie smieje:-D :-)

no to gratuluję zakupów, ja w zasadzie wydałam już całą kasę, jaką dostałam na urodziny (a urodzin jeszcze nie miałam) własnie na rzeczy dla maleństwa, a miałam plany kupić coś dla siebie. chociaż sobie też coś kupiłam wczoraj - drugą koszulkę nocną do karmienia (tą z rozcięciami po bokach);-)

reklama
kochasek a ja wczoraj kupilam sobie laczki (kapcie czy bambosze jak ktos woli:-D ;-) ) do szpitala. To jest moj pierwszy zakup do torby do szpitala, a torby tez jeszcze nie mam:-D :szok: ;-) .

Do góry