Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałam juz trzy cesarki,ostatnią rok temu......lekarz mnie zaszlachtuje....boli rana po cc....poprzednio miałam jakieś objawy,teraz nic.Telefonicznie rozmawiałam z ginkom i przedstawiła sprawę realnie,nie jest wesolo.Ale nadzieja jest zawsze......ADUSIA- czekamy na wiesci po czwartkowej wizycie i bedzie dobrze i zyczy 1 dzidziusia-no chyba za chcielibysci blizniaki;-):-)zle sie czujesz tak ogolnie czy cos Ci martwi??![]()
A jaki masz do tego stosunek????Chłopak mocno to przemyślał????Mój syn jest załamany że nie mamy takich atrakcji jak u ciebie....tornada,huragany i inne takie;-)kochana ale ja tej decyzji w ogole nie podejmowalam, podjal ja moj prawie dorosly syn, jedne co to musialam zaakceptowac....
;-)
;-)...lubi te klimaty

ja mam 2 dzieci i zaraz skoncze 31 lat i tez czasem mysle czy dziecko bedzie zdrowe.......