• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej hej.
U mnie mamo wszystko dobrze. Dzieci zdrowe, mąż też więc jest ok. Jutro pod wieczór wyruszamy na trzy dni na Śląsk do przejaciół. Ale się cieszę bo z nimi zawsze jest o czym rozmawiać do tego niedawno wrócili z Afryki więc będzie sporo opowieści i zdjęć :)

Mój Staś za miesiąc też kończy pięć lat i faktycznie próbuje różnych sztuczek ale ja jestem twarda i się nie dam :) Mam nadzieję :/

Teściowa to potrafi zepsuć humor i radość z wycieczki. Zadzwoniła właśnie i z głosem łamiącym bardzo prosiła żebyśmy ostrożnie jechali na Śląsk żeby nam się nic nie stało. No i teraz będę ciągle myślała o tym i będę ciągle myślała o wypadkach na drogach. Zresztą już myślę:/ Normalnie zachowuje się jakbyśmy jeździli jak wariaci. Ja rozumiem że ona się martwi ale ten łamiący się głos... no i jej podejście do każdej chwili życia: że zawsze trzeba być ostrożnym bo okradną, bo będzie wypadek, bo dzieci mi z okien powypadają, jak wejdą do szafy to się poduszą itp. wizje. Masakra jakaś.

Ostatnia edycja:
reklama
WERONICZKA- a jej,faktycznie masakra jakas z takimi wizjami...nadopiekuncza tesciowa Ci sie trafila:eek:zycze Wam udanego wyjazdu,pieknej pogody,milych wrazeń i szerokiej drogi:-D:tak:i dobrze,ze masz zdrowa ekipe;-)ja wlasnie ide z synem na spacer bo na rower chce:baffled:a to nie takie mile bo nie ma 3 lat i ....no nic ,lece.

JOAŚ-moja cora faktycznie charakterna:baffled::baffled::baffled::eek:i dlatego czasem mysle,ze lepszy bylby kolejny syn-bo Domi jest zupelnie inny.choc z drugiej str.taki spokojny syn moze juz sie "nie trafi":laugh2:a nie ma pewnosci ze druga corka tez bedzie charakterna....no nic-dobrze ze sobie nie wybieramy plci-co bedzie to badzie i trzeba sobie radzic:laugh2:

:-Dwitajcie,
czytam Was prawie codziennie ale czasu na kilka słow juz brak!
mąż w delegacji Alicja od niedzieli zielony katar ma! oddychać nie moze z jedzeniem tez słabo a juz nie wspomne o spaniu, jestem wykonczona! ale znalazłam przyczyne tego jej stanu MAMY PIERWSZY ZĄBEK STUKAJĄCY JUZ:-D:-D

W niedziele idziemy na komunie mąż chrzestnym jest wiec latam cały tydzien, cos kupic musiała do ubrania dla rodzinki, dajemy kase wiec bieganie za prezentem odpadło!
pazurki mam zrobione i od razu poczułam się piękniejsza;-)

Kochane zycze udanego weekendu majowego!

Mama05,

nie umarł, nie umarł :-D Tylko brak czasu na pisanie :tak:

Wpadłam poczytać co u Was kochane :-) Ale czytam jak to się mówi " bez zrozumienia tekstu " :-D:-D, bo już oczy same mi się przymykają.. Jestem zmęczona jak nie wiem, zaczął się " sezon na gości " , wiecie jak to jest - każdy chce zobaczyć dzidziusia ;-) Więc i dziś mielismy gości i jutro też mamy... ech, a ja najchętniej spałabym cały dzień :zawstydzona/y:
Buziaczki dla Was wszystkich, postaram się zaglądać częściej ;-)

P.S. Ja też jestem mamą Aniołka :-(

maureen - suwaczek masz nieco nieaktualny ;-)

dziś miałam bardzo przyjemny dzień, spotkanie z chustowymi koleżankami, dzieciaczki, chusty, suuper :-)
Gaja nareszcie na dworze z bosymi stópkami..
teraz jednak czuję że pogoda się zmienia..

reklama
Witam!!!!!!

JOAŚ-moja cora faktycznie charakterna:baffled::baffled::baffled::eek:i dlatego czasem mysle,ze lepszy bylby kolejny syn-bo Domi jest zupelnie inny
To coś jak u mnie:tak::-D:tak: starszy syn,grzeczny,spokojny,"mało kłopotliwy" nieco uparty baran,za to córka:szok::szok::szok::szok::szok: skorpionica i juz sobie serdecznie współczuję przejść w wieku nastolatkowym:baffled::baffled::baffled:,zadziorna,zawzięta...ale też kochana:-):-):-).
dobranoc!!:tak::-Dtylko ja tu zaglądam.....wątek umarl....
Nie umarł!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Czuję się tak dobrze jak w żadnej ciazy,nie jest mi zupełnie nic!!!!!Nie jest jednak sielankowo mam silne bóle brzucha i rany po trzech cc,luteina i no-spa rządzą.W czwartek kolejna wizyta na pogawędkę i cytologię idę i już się boję.Mam tyle nawkładane do głowy ....że się martwię i wierzcie mi ,mam powody do strachu:-(:-(:-(:-(:-(
Udanego majowego wypoczynku!!!!!

Mąż ze starszyzną na rybach;-);-);-);-);-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry