pawimi
potrojna mamusia
wlasnie te "mozna" brac i w ciazy i w trakcie karmienia...bez nich to chyba bym umarla, wiec wspolczuje ze cie tak trzyma drugi dzien. Szkoda ze lekarstw nie mozna wysylac bo bym ci podeslala jeden pojemniczek na probe.pewnie i tak w polsce nie ma tych kapsułek. A i tak jestem karmiąca, to jakby były to i tak by mi się na nic nie zdały :-(
nadal boli :-(
uuuffff u mnie kolejna nocka wesola...tym razem krocej bo JUZ przed 23-cia padl
chyba go przetrzymam dzis zeby nie spal po poludniu, moze to cos pomoze, a z drugiej strony nie chce zeby odzwyczail sie od drzemki bo mi jest ona bardzo potrzebna 
;-) Poki co prace nad pokojem trwaja, bajzel w calym domu chociaz to tylko jeden pokoj
no ale jak facet cos robi to cale osiedle musi wiedziec jak on ciezko pracuje 
U mnie dzis slonecznie tylko chlodno, tzn nie moza biegac w krotkim rekawku. Olis do spodenek musial grubsza bluze ubrac do szkoly bo przeszywalo takim mroznym powietrzem. Ogolnie to widze ze w tym roku jest znacznie cieplej niz w ubieglym, pamietam moj tatus jeszcze w kwietniu byl i na spacery chodzil opatulony w kurtce zimowej pomimo ze slonecznie bylo. No i duzo deszczowych dni tez bylo a teraz dopiero pierwszy weekend padalo od ponad miesiaca
i to wcale nie tak jak zapowiadali ze caly weekend bedzie lalo, tylko w sumie przelotnie, wiekszosc noca.
moze przesilenie wiosenne...moze Zuza dostanie @??
najgorsza ta swiadomosc ze jak Ja odbieram z przedszkola i sie bawi to mowi mamo poczekaj,posprzatam i przyjde
a w domu......od kilku dni nie to dziecko-czy w okolicach 5 lat tez jest jakis bunt????Joaś jak to nikt nie wie o ciazy???mąż,rodzina w pracy-nikt?? mąż pewnie wie
dziewczyny to sie w glowie nie miesci co piszecie o ludziach i ich gadaniu
wy tez pewnie sie nie daecie tylko fakt,tak jak pisze Weroniczke-dzieci sluchaja i strach pomyslec co w takich glowkach malych moze sie zrodzic za myslenie