Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bedzie mniej wiecej cos takiego jak tu...orientacyjny wzor pokoju Vincenta a la pociag Meble zamowione ale trzeba czekac nawet do 12 tygodni wiec czeka nas przeprawa z mlodocianym bo nie chce chodzic normalnie spac tylko non stop wlazi do brata na gore i skacze po nim. Na szczescie Oliver ma bardzo skuteczne spanie wiec mu to nie przeszkadza, gorzej z nami bo przez pol nocy musimy obserwowac kamery i biegac na gore zeby go przywolywac do porzadku, wczoraj znowu padl dopiero po polnocy. Mam nadzieje ze sie przyzwyczai w koncu bo sie wykonczymy 
mama05 - to teraz zdecydowanie na was kolej...az nie moge sie doczekac kiedy nam nowinke oglosisz ;-)
Mam znajomych ktorzy mieszkaja w blokach na 34 m2
z matka, babka, 2 dzieci i trzecim w drodze
podziwiam ich ale i wspolczuje bo ja bym nie wyrobila w tej ciasnocie, szczegolnie ze mam klaustrofobie
i Ty i Mala (a teraz srednia) musicie sie przyzwyczaic do nowej sytuacji. U nas Krzys byl do tego stopnia zazdrosny ze trzeba bylo pilnowac zeby krzywdy nie zrobil Mackowi. A teraz to Maciek Krzyska bije

ja mialam migrene w nocy i zaraz jak sie zbudzilam wczesnym porankiem ale szybko ja zwalczylam swoim starym, moze niezbyt zdrowym ale jedynym skutecznym sposobem inaczej nie bylabym w stanie funkcjonowac przez dzien.
Iza - trzy razy zelowe kapsulki Advil :-) ale tylko gel tabs, inne nie skutkuja;-) popite ogromna iloscia wody no i chlodny prysznic, 20 minut po przechodzi jak reka odjal, normalnie czuje jak bol stopniowo maleje i odchodzi....a jaki to sposób????????
Iza - trzy razy zelowe kapsulki Advil :-) ale tylko gel tabs, inne nie skutkuja;-) popite ogromna iloscia wody no i chlodny prysznic, 20 minut po przechodzi jak reka odjal, normalnie czuje jak bol stopniowo maleje i odchodzi....
PAWINI- mam nadzieje,ze szybko dam Wam znac,ze u mnie tez mieszka KTOS pod sercem
jeszcze 29 dni i koncze hormony
IZA- moze poszukaj na necie jakis tabletek na migreny dla mam karmiacych...szkoda mi Ciebie:-(bol okropny a obowiazkow domowych nie ubywa-trzymaj sie kobietko.WERONICZKA- co tam u Ciebie-nie odzywasz sie
u mnie pada od wczoraj od 18 i cala noc i dzis od rana......kroplówka z kawy to malo
IZA- napisalam do kumpeli ktora pracuje w aptece-napisala,ze jesli karmisz to na migrenowe bole glowy mozesz tylko paracetamol i najlepiej w formie rozpuszcznej. np.efferalgan rozpuszczalny-sprobuj moze Ci pomoze. WERONICZKA- no to dobrze,ze wszystko gra i ze masz tyle zajec bo myslalam ,ze cos sie stalo,ze ktos u Was chory...no i mamy 100 stronkepewnie i tak w polsce nie ma tych kapsułek. A i tak jestem karmiąca, to jakby były to i tak by mi się na nic nie zdały :-(
nadal boli :-(

ZUZKUS- u mnie tez dzieci maja osobne pokoje i jeszcze 1 czeka na dzidzie,a u Ciebie mowisz czeka na Marysie??