reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam słoneczka 
Stjarna dzięki za komplementa
mówisz ,że na L wybieracie imię dla Córy
)
czekamy na wieści po wizycie ..
Azile witaj kochana..życzę siły do dzisiejszej walki z cukrzycą-nie daj się
Weroniczka??????????????????
Anna S???????????????????
Maureen???????????????????
Cokies?????????????????
Izulka?????????????????????
tęskni mi się za Wami:-(
Joaś -pięknie wygladałaś -nie gadaj
wiadomo,że zawsze chciało by się mniej ,ale świetnie wyglądasz kochana moja siostro
)
Liza-po śniadanku??
Pawimi-Ty pewnie grillujesz??
miłego for all-ja już po sniadanku,Domi w przedszkolu,byłam też w Starostwie po dowód do auta...
Stjarna dzięki za komplementa
mówisz ,że na L wybieracie imię dla Córy
czekamy na wieści po wizycie ..
Azile witaj kochana..życzę siły do dzisiejszej walki z cukrzycą-nie daj się
Weroniczka??????????????????
Anna S???????????????????
Maureen???????????????????
Cokies?????????????????
Izulka?????????????????????
tęskni mi się za Wami:-(
Joaś -pięknie wygladałaś -nie gadaj

wiadomo,że zawsze chciało by się mniej ,ale świetnie wyglądasz kochana moja siostro
Liza-po śniadanku??
Pawimi-Ty pewnie grillujesz??

miłego for all-ja już po sniadanku,Domi w przedszkolu,byłam też w Starostwie po dowód do auta...
Jotemka
Fanka BB :)
Dziewczyny: mały potrafi dużo. Na dobry humorek http://jaramsie.pl/2mn4e8n_cjhf57?utm_source=gg&utm_medium=main
azile29
Czerwcowa mama'08
Witajcie!!
Ach kasa, jej nigdy dość. Ale ja doświadczam wielkiej życzliwości wspaniałych osób w tej kwestii.
Bez pomocy innych było by mi finansowo strasznie trudno. Ale dziękuje Bogu za osoby które mnie wspierają.
Z tego wątku tez są 2 kobietki które maja dla mnie otwarte serce
Sa bardzo bezinteresowne. Dziękuje wam
Ach kasa, jej nigdy dość. Ale ja doświadczam wielkiej życzliwości wspaniałych osób w tej kwestii.
Bez pomocy innych było by mi finansowo strasznie trudno. Ale dziękuje Bogu za osoby które mnie wspierają.
Z tego wątku tez są 2 kobietki które maja dla mnie otwarte serce
mama05
Joaś -no humorro poprawiony-ale wymiata
)
Azile-cudnie jest mieć w kimś wsparcie
miłego dnia Ci zyczę .
Azile-cudnie jest mieć w kimś wsparcie
miłego dnia Ci zyczę .
azile29
Czerwcowa mama'08
Mamo dzięki za ten miły dzień. Ostatnio jestem bardzo pracowita.
Skurcze mnie opuściły. Dacie wiarę. Ostatnie miałam tydzień temu
.
Dbam o siebie odpoczywam , ale i też więcej robie w domku.
Zasada jest taka jak tylko poczuje zmęczenie kład się i leże.
Do tego dziś słonko śliczne. Ciepło, mam otwarty balkon.
Ach życie jak ja je kocham
!!!!!!!!

, chyba to wiosna tak na mnie działa.
Skurcze mnie opuściły. Dacie wiarę. Ostatnie miałam tydzień temu
Dbam o siebie odpoczywam , ale i też więcej robie w domku.
Zasada jest taka jak tylko poczuje zmęczenie kład się i leże.
Do tego dziś słonko śliczne. Ciepło, mam otwarty balkon.
Ach życie jak ja je kocham

mama05
tak trzymać AZILE 

)))
azile29
Czerwcowa mama'08
Wiecie dziś gotowanie u mnie na całego. Bo wiadomo jaj jem co innego niż rodzina.
Zupę już mam . Sos to kotletów ziemniaczanych też. Kotlety przygotowane tylko po smarze i dla mnie rybka pieczona sie juz szykuje do pieczenia
.
A wiecie że ja tylko czekam kiedy urodzę i zacznę jeść swoje kochane węglowodany w normalnych porcjach;-)
Zupę już mam . Sos to kotletów ziemniaczanych też. Kotlety przygotowane tylko po smarze i dla mnie rybka pieczona sie juz szykuje do pieczenia
A wiecie że ja tylko czekam kiedy urodzę i zacznę jeść swoje kochane węglowodany w normalnych porcjach;-)

Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
jestem i ja!
wpadlam na chwilke na kompa sprawdzic nasze finanse, wiec i na BB musialam zagladnac. staram sie nie chodzic na pietro zeby balaganu nie widziec bo mnie korci, ale nic potem posprzatam...po porodzie...no wtedy to bede miala full czasu ;-)
Jesli chodzi o posiadanie wiecej dzieci to dla mnie przede wszystkim wazne by bylo aby miec stabilna sytuacje z praca bo wtedy i kasa stala. Ludzie nie decyduja sie przede wszystkim z wygody. Ale ja jak i my wszystkie tutaj wielodzietne sercem wiec reszta motywow jest bez znaczenia.
Pozdrawiam!
wpadlam na chwilke na kompa sprawdzic nasze finanse, wiec i na BB musialam zagladnac. staram sie nie chodzic na pietro zeby balaganu nie widziec bo mnie korci, ale nic potem posprzatam...po porodzie...no wtedy to bede miala full czasu ;-)

Jesli chodzi o posiadanie wiecej dzieci to dla mnie przede wszystkim wazne by bylo aby miec stabilna sytuacje z praca bo wtedy i kasa stala. Ludzie nie decyduja sie przede wszystkim z wygody. Ale ja jak i my wszystkie tutaj wielodzietne sercem wiec reszta motywow jest bez znaczenia.
Pozdrawiam!
reklama
majqa1
mama 2+2 :-)
Hej 
Uważam, że małżeństwa decydują się najczęściej na dwójkę dzieci bo taki stereotyp jest w Polsce promowany już od kilku lat. Zwróćcie uwagę chociażby na reklamy - tam jest zawsze model 2 + 2 i na dodatek zawsze dzieci to chłopczyk i dziewczynka. Drugi poważny powód to kasa i znikoma wręcz żadna pomoc naszego kochanego Państwa ... ehh. Takiej polityki prorodzinnej jaką prowadzi nasz rząd nie prowadzi już chyba nikt. Szok i brak słów po prostu ...
joaś - żałuję nie widziałam :-( a link od azile u mnie nie działa
( ale poszukam może na youtube coś jest ;-)
Marusiowi wyszła dwójeczka z góry. marudny jest ale nie tak jak przy jedynkach. I tfu tfu budzi się raz do jedzenia między 1 a 2.
)) Więc nawet chodzę wyspana.
Uważam, że małżeństwa decydują się najczęściej na dwójkę dzieci bo taki stereotyp jest w Polsce promowany już od kilku lat. Zwróćcie uwagę chociażby na reklamy - tam jest zawsze model 2 + 2 i na dodatek zawsze dzieci to chłopczyk i dziewczynka. Drugi poważny powód to kasa i znikoma wręcz żadna pomoc naszego kochanego Państwa ... ehh. Takiej polityki prorodzinnej jaką prowadzi nasz rząd nie prowadzi już chyba nikt. Szok i brak słów po prostu ...
joaś - żałuję nie widziałam :-( a link od azile u mnie nie działa
Marusiowi wyszła dwójeczka z góry. marudny jest ale nie tak jak przy jedynkach. I tfu tfu budzi się raz do jedzenia między 1 a 2.