Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
adusia3,
zdróweczka dla Konstancji i niech gorączka idzie precz !!!
A jak Ty się czujesz kochana ??

.A ja......fizycznie dobrze...ale psychicznie nie najlepiej,wczoraj z mężem sobie popłakaliśmy.Pomogło.Muszę trzymać fason przed dziećmi.....
dzisiaj i nas jest Dzien Matki wiec ja mam totalne luzy i wolne od zajec dzieciowo-domowych
Zobaczymy jakie to ciacho wyjdzie mojemu mezulkowi.....nie omieszkam sie pochwalic po konsumpcji. 
, u nas cieplutko i nawet wygląda słoneczko, mam nadzieje, że już nie będzie narazie padać, po południu babcia zostaje z zasmarkańcem a ja ide z moją starszą córą na próbe, będzie tańczyć w MDK-u w przerwie pokazu mody, specjalnie na okazje kupione balerinki już czekają :-)Sempe droga, jak robisz fasolkę? bo za mną chodzi i chodzi....
U nas dla odmiany pękna pogoda, ale ma być burza popołudniu. Zobaczymy. Póki co cieszymy się słońcem
Adusia, a może u Konstancji to zwykła trzydniówka?

,była burza i już jest po wyszło słonko;-);-);-).

.Bo gorączka nadal nie odpuszcza....39,7 jest teraz