własnie zjadłam 4salaterke fasolki a jem w małych miseczkach bo inaczej bym zjadła cały gar na jedno posiedzenie!!!
ciekawe co to bdzie w nocy 

biorę 0,5kg fasoli, 0,5kg kiełkasy np zwyczajnej , 2puszki pomidorow pokrojonych (z biedronki) i przyprawy.
fasole mocze całą noc rano ok godziny gotuję kiełbase smaże z cebulą dodaje przyprawę knorr do mięs wrzucam pomidory, ziele angielskie i lisc laurowy i pieprz, 15min poddusze wszystko i dodaje fasolke razem z wodą w której się gotowała własciwie z resztką wody
i kolejne 30min gotuje na wolnym ogniu i gotowe!!!
koniecznie czekać az wystygnie bo inaczej język poparzony
tak jak dzis u mnie ale to z lakomstwa
Mała Alicja jus spi wiec kolej na Angeline.
ciekawe co to bdzie w nocy 

biorę 0,5kg fasoli, 0,5kg kiełkasy np zwyczajnej , 2puszki pomidorow pokrojonych (z biedronki) i przyprawy.
fasole mocze całą noc rano ok godziny gotuję kiełbase smaże z cebulą dodaje przyprawę knorr do mięs wrzucam pomidory, ziele angielskie i lisc laurowy i pieprz, 15min poddusze wszystko i dodaje fasolke razem z wodą w której się gotowała własciwie z resztką wody
i kolejne 30min gotuje na wolnym ogniu i gotowe!!!koniecznie czekać az wystygnie bo inaczej język poparzony

tak jak dzis u mnie ale to z lakomstwa
Mała Alicja jus spi wiec kolej na Angeline.
Niestety ząb był do wyrwania, bo od środka zrobiła się wielka dziura i dlatego dziad mnie tak bolał, na dodatek ekstrakcja też okazała się koszmarna, bo to była dolna ósemka i ciężko było jej się pozbyć.. Trafiłam na dentystę akurat, więc krzepy trochę miał, jak to facet - a męczył się i ząb się połamał.. szkoda gadać.. Potem cały dzień zwijałam się z powodu bólu dziąsła, no i dalej boli..
Szczerze współczuję.. A ja idę 10 maja z kolejnym zębem, ale już do normalnej przychodni. Postanowiłam ponaprawiać szkody, po ciąży straszne mam problemy - z zębami i dziąsłami.