Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)--nie chłopak?
---oki zartuję--- fajny tatoo---ja to bym się bała---do niedawna mdlalam przy pobieraniu krwi---a jak moim dzieciom coś robą to do dziś odpływam
----ktoś pamięta to hasło?
ja ni mam czasu na nic ---praca podyplomowa czeka na mnie do napisania od zeszłego roku--- i nie mam kiedy w spokoju siąśc zeby mysli zebarać

--a gumosłąwa nie lubimy

masz racje - miejsce wrazliwe i szczerze to ja nie mam pojecia jak moj syn zniosl bol przy tym swoim wielkim tattoo na plecach ktore zrobil bodajze 3 miechy temu bo ja mialam dosc po kilku hebrajskich bukwach a on ma odmalowane pol plecow, ramie i klatke piersiowahej
Pawimi, super dueti tatuaż też fajniutki - w dodatku takim wrażliwym miejscu.....

Pawimi ale laska z Ciebie![]()

wiesz chyba masz racje, raczej pozytywny ze mnie osobnik, chcialam jeszcze dodac ze na obydwoch zdjeciach geba mi sie cieszy bo tez nie bylam calkowicie trzezwa hahaha....zreszta moj syn tez niepawimi hehehe no zmyc sie nie da, postawiłąs go przed faktem dokonanym ze tatooo juz jesta zdjecia super, pierwszy raz Cie widze i pozytyna osoba z ciebie
podoba mi sie ten tatuaż
![]()

- chciałabym się ponudzić
Powiadasz Perła??? My też lubimy. Tzn ja kiedyś piłam alkohol a od kilku lat jestem właściwie abstynentką. Napisałam właściwie, bo w święta wypiłam 1 kieliszek Advocaata i to wsio....
ponoc na kregosłupie najbardziel boli...