Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Polska szkole zaliczylismy, Jonathan widzial sie ze swoja przedszkolna nauczycielka ktorej oczywiscie nie pamietal a ona rzucila mu sie na szyje hahaha, no i pojechal do tatusia. Odwiozlam go pod same drzwi, oczywiscie kilka ladnych lez uronilam, to bym dobry pomysl ze makijazu rano nie zrobilam
Dzisiaj ma swoje urodziny wiec pewnie wybedzie gdzies ze starymi szkolnymi kumplami wieczorem. Wczoraj sie szlajal ze stara matka. Zaliczylismy grzeczna knajpe z dobrym jedzonkiem no i tatuaz tez zrobiony. Kurcze ...bolalo hahaha, ja juz zapomnialam jak bolal mnie ten pierwszy ktory mam na lopatce bo to dawno bylo, tzn. wiedzialam ze boli ale nie pamietalam jak no i przyznam mialam dosc w pewnym momencie
. Ja sobie wydziergalam jego imie po hebrajsku na wewnetrzej stronie nadgarstka. Taka niby pseudo bransoletka. Dokladnie tak jak obiecalam ze zrobie. Yonatan - dar od Pana, takie jest znaczenie jego imienia. Jeszcze gowniarz jeden mi palnal tekstem ze jak nie wroci to na drugim sobie moge wydziergac date.....no comments! Maz nie widzial bo wrocilismy bardzo pozno to on juz spal, a dzis wczesnym rankiem biegiem zerwalismy sie do polskiej szkoly no i teraz jak wrocilam do domciu jego nie ma bo pojechal do klientki cos tam obdyskutowac. Zobaczy - jesli, dopiero wieczorkiem
No i w sumie co mi powie jak mu sie nie spodoba? ze mam zmyc? hahaha dobre sobie. Joas no ja raczej z tych co nie pytaja o pozwolenie...dobrze zauwazylas. 

wiec trochę musimy przystopować
z alko oczywiście..

Maruś zdrowy, dziękuję. I ma już 7 zębów :-) i kolejne wychodzą. 

a zdjecia super, pierwszy raz Cie widze i pozytyna osoba z ciebie
podoba mi sie ten tatuaż 
czytałam tą sage w 2 tyg wsio
jedna ksiazka szla na 2-3 dni mniej wiecej ;-) dla mnie powinien byc ciąg dalszy
a i oglądąłam tą ostatnia czesc co wyszla w zeszlym roku i POLECAM! czekam na cz.2
:-) teraz czytam też taką serie 3 ksiażki a wampirach :-) lubie ;-)
ale widze ze nas tu wiecej jest.
masakra ,jakos brzuszek mi twardnieje ostatnio jak sie zdenerwuje
o to ostatnio przy moich dzieciakach nietrudno.Za tydzien wizyta mam nadzieje ze wszystko ok bedzie , a 14 maja połowkowe prenatalne usg.
ja o tej godzinie juz mało kumata ostatnio jestem a jeszcze przy takiej pogodzie moze kiepsko byc
.Miłego dnia kobietki :-)