katrina115
Potrójna Mama
witajcie piąteczkowo,
Już po pracy, miła niespodzianka, bo przyszły tydzień mam wolny, potem jeszcze tylko 2 i koniec!!!!!!! do listopada.
Mama - tez będę musiała tak na czuja...
Już po pracy, miła niespodzianka, bo przyszły tydzień mam wolny, potem jeszcze tylko 2 i koniec!!!!!!! do listopada.
Mama - tez będę musiała tak na czuja...

a Arti kochany
musze wszystko to na to co kiedys godzinka to teraz dwie potrzebuje
usg połowkowe mam 14 maja i juz nie moge sie doczekac moze dzidziolek w koncu pokaze co tam ma miedzy nozkami
,moj M za balkon sie wzioł w koncu
tynk taki pomazany robi skleroza ciazowa zapomniałam jak to sie nazywa
kafelki musimy kupic na podłoge i bedzie cacy ,kwiatuszki sobie posadze i bedzie piknie;-).A reszte mieszkania musimy pomalowac do konca lipca mam nadzieje ze sie to uda co by dzidzia do czysciutkiego domku przywedrowała
.Lece prasowac miłego popołudnia zycze kochane:-)
tak jednym zdaniem : koleżanka po operacji kolana siedzi 3 tygodnie w domu,jeszcze przed swietami spadla ze schodow i doprawila drugie kolano....mama bęzie miała operacje na początku maja ,a ja zakładam sobie mirenę, wczoraj u gina byłam. Z mężem raz lepiej raz gorzej. Mam za sobą święta, chrzciny Patryśka i wczoraj był u nas ksiądz proboszcz poświęcić nasze 4 kąty i próbujemy się jakoś dogadywać.....eh! Postaram się was troszkę podczytać i nadrobić zaległości.