• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Zuz inka w szpitalu..

sms od NIEJ:

Jestem w szpitalu,mojej lekarce źle wyszło ktg,ale w szpitalu już wyszło ok,tyle ,że jak mnie zatrzymali to już nie puszczą..jutro zdecydują co dalej..chyba ,że w nocy coś sie rozkręci..

kobiety-myślami z Zuzą i Marysią..............

reklama
Hej :)

stjarna - córa przepiękna i włoski urocze :* a na piersi Liza dobrze radzi zwłaszcza te liście często je zmieniaj koniecznie ubij by sok puściły i do lodówy zmrozić i na cyca - ulga natychmiastowa :tak:
:tak:
mama - poproszę pedicure i woskowanie nóg ;-)
zuz-inka - &&&& by wsio ok było i by szybko poszło

Mama - ano dzisiaj... jakoś do mnie nie dociera, że to juz tyle,

Sjarna - śliczna dzidzia, aż zazdroszczę, ja swój prezencik rozpakuję ale jeszcze za cjakiś czas,

Zuz-Inka - trzymamy kciuki za Was!!!!!

Dostałam takie cóś:

Ostatnia edycja:
rozmawialam z dzieckiem na skypie...myslalam ze oni juz dawno w Niemczech sa albo gdzies kursuja nad Europa a oni dopiero przystanek w Kanadzie...a gdzie Alaska i reszta? nie mowiac juz o Afganistanie...w takim tempie beda ze 2 tygodnie podrozowac :szok:

Zuza - trzymam kciuki i zycze latwego porodu

Strajna - sliczna ta maluszka jest !

ImageShack.us
ja teraz czerwona jestem a byłam blond - tu jestem na fotce z Patryśkiem...

witam!
eeeee mamo to chyba jakas premia wpadnie?
katrina a ile tesciowa jeszcze zostanie? a brzusio opadl juz??
azile jak tam na froncie?
fasolka wszystko ok z dzidziunia?
sempe - ty tez juz pomalu torbe pakujesz na wyjazd?
Joaśjak samopoczucie
iwet a ty gdzie zginelas?
strajna - slodkosci kochane:tak:......siano powiadasz??:zawstydzona/y:brak prądu?:zawstydzona/y: a na piersi to ja miałam sposób taki że nie nosiłam stanika w domu żeby ich dodatkowo nie uciskać i mąż mi masował a jak zapalenie miałam to na ostry dyżur mnie kuzynka zawiozła - położna się nie cackała jak ja i od razu mi przeszło...wietrz kochana piersi w domu jak leżysz sobie to posmaruj twoim mlekiem i tak zostaw...poza tym upewnij się że niunia bierze cała brodawkę a nie sam sutek i powodzenia, jak coś to służę pomocą

baxter lepiej - vet powiedziała że jest ok, dała antybiotyk ale abażur musi nosić,hahaha:cool2:

Bedi - hmmm trudno mi powiedzieć, na kolana jeszcze nie opadł hihi.
Ale tak serio - jak sie kładę do spania, to nie czuję już ucisku na przeponę, jak siedzę (tak prosto) to brzuch "siedzi" mi na kolanach (udach), to może i ciut sie obniżył.
Wiesz inaczej ja to widzę z góry.

heeej

Zuz-inka &&&&&&&&&&&&& czekamy na wiesci ze już po ;))))
mama:*** :-)
katrina to pewnie juz sie zaczyna brzuś opuszczać ;))) też juz chwila i bedziesz mieć maluszka :-) ale ten czas leci :-D
bedismall fanie Ci w obu kolarkach :-)

Ja dzis zaliczylam juz szkole z Hanią, otrzymałam takie potwierdzenie z tym co Hania potrafi, musze przeczytac, ale ogolnie jest oki. No a decyzja taka nasza ze zostaje w zerówce, niech ma jeszcze troszke z tego dziecinstwa ;))) od wrzesnia z Danielem oboje bedą śmigać
yes2.gif

No a my zaraz na podwórko, musze dół ogarnąc obiad naszykowac bo jak w południe Miki pójdzie spac sieję warzywka
yes2.gif
biggrin.gif
na dworze juz 15 stopni!
laugh.gif
superrrrrrrrrrrrr
biggrin.gif

witam sie i ja..

Narazie Zuza nic nie pisze a ja Jej nie molestuję smsemi..
jak tylko bedzie info to zaraz dam znac .

Liza-miłego sprzątania ,u nas tez piękniście i słonecznie :))
wstawię pranie rzeczy na wyjazd i wieczorem juz zacznę pakowanie powoli bo trochę tego bedzie...jutro zawożę Bono do tej hodowli gdzie Go kupiliśmy i w sobote rano o 7.00 ruszamy ku przygodzie:cool2:

Hana no żesz!! gdzie jesteś ???

Pawimi no tempo małe ...ale może się rozkręcą i szybciej niż w 2 tyg dotrą na miejsce:blink:albo tak im się spieszy:sorry2:

Joaś ,Azile coście tak zamilkły?

Ewuniaf-wyłaź z krzaków:-D
podaje herbatkę i czekam na Cię:-)

Bedii no ,no-zmiany zawsze cieszą :)
dobrze,że z psiakiem lepiej...:blink:

Katrina no to witamy kolejną 40stkę na wątku-ja dołączę do 40tek za 7 lat:cool2:

Fasolka jak tam u Ciebie na froncie?

ja z piersiami nie pomoge bo mnie żadne zapalenie nie dopadło,nie miałam problemu z pękającymi brodawkami-ogólnie karmienie wspominam z rozrzewnieniem :tak:ale moje dzieci nie były cycowe-to znaczy nie wisiały na (.)(.)..jadły tak z 20 min i to spania na 3,4 h-nigdy dłużej nie karmiłam niż 20 min...i żadne dziecko tez nie chciało smoczka,palców też nie ssali..

pozdrawiam wszystkie mamuski kochane i mykam do zajęć..

Witam porannie za oknem słonko piekne
biggrin.gif
mojego gonie zeby balkon remontowac konczył
p.gif
bo jak tak ciepło to chociaz na moj lezaczek(a w sumie lezaczko-lozko bo sie tak rozkłada )na powietrzu połoze i widoki popodziwiam .Dziekuje dziewcznki za słowa otuchy dzis samopoczucie ok dzidzia kopie szczególnie jak mamusia cos dobrego zje:-p.
Moja sunia kobieta sie stała ,osowiała troszke chodzi (w majtaskach:cool2:).

Miłego słonecznego dzionka zycze
biggrin.gif

reklama
Witam się!!!
Po woli mam demolkę w domu na maksa. Wiecie jak to trudne kiedy wicie gniazdka mi się włącza.
A ja pakuje wszystko do kartonów i próbuje znaleźć miejsce na rzeczy które muszą zostać na teraz.
Musze upchnąć swoje i M ubrania (tymczasowo) w szafie starszych dzieci.
Nawet łóżeczko dla dzidzi nie jest gotowe i pewni nie będzie. Dopiero jak będę w szpitalu to wszystko będzie na szybko robione.
Optymizm w sercu jest. Ale bałagan w domu przytłacza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry