• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam sie choć weny brak jakoś ..nie wiem pogoda czy jaki czort:baffled:

Majqa :szok:Marek biegł??:szok:
nie chwaliłas sie ,że On chodzi a już nawet biega:-Dgratki..
no i dobrze ,że z ząbkiem niegroźnie sie skończyło..
i znowu:szok:masz garaż na tyyyle aut:szok:
matko!! ja mam 1 auto i garażu brak:-D

Leika witaj kochana ;) jakby nie było u Lenki juz faworków to wrazie WU mam ciepłe lody:-)

Katrina pozdro;)) i glaskam brzuś:) mogę:sorry:

u nas pochmurnie ,że nic sie nie chce...szaro i zaraz pewnie lunie:eek:
pogody ducha życzę..

reklama
Zuzia - maleńka jest śliczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale Ci zazdroszczę!!

Mama - czuję się bardzo dobrze, od środy mi troche stopy puchną, ale to ju zpewnie mój ciężar tak nogi obciąża.
Pewnie, że pisałam o imionach - Zuzia, albo Kubuś Puchatek (koniecznie z Puchatek)

Zuz Inka i tu napiszę ,że Marysia śliczności ;))

Kartina no piękne imiona ;)
chyba każdej mamuśce pod koniec ciąży nogi puchną..jeszcze trochę.

Sempe jak na froncie remontowym??futryna poszła won?

Zu-inka!!! śliczna Marysia.:-) oj ja tez chce juz takie małego bobaska:-D

Mama tak futryna paskudna poszła won... ale mamy awarie .... mąz spadł z taboretu:no: taboret cały i męża giry też ale nowa drewniana oscieżnica połamała się:wściekła/y::wściekła/y: 300zł w dupie.... ech życie

pogoda do bani, zimno i tez mnie jakos nosi, zaraz po dziewczynki muszę jechać...a potem Rafcia na zieloną szkołe spakować.. jutro o 5.30 wyjazd:crazy:

zuz-inka - Śliczności po prostu!!! Cudowna maleńka istotka
mama - u nas 4 osobowe, 2 busy, mini koparka, traktorek do koszenia, traktor 30, przyczepa do busa i 2 do traktora :sorry:. I tak w domu mam podwójny garaż i tam tata parkuje swoje 2 samochody. "Stajnię" przerobiliśmy na magazyn, stodołę na garaż dla busa i przyczepy, i jeszcze dwa blaszaki są na busa i traktory...
A Maruś zaczął chodzić na 10 m-cy i 1 tydz. a co do biegania to tak biegnie trzy kroczki potem idzie chwilkę i znowu biegnie z 5 kroczków ... :tak::szok::-D.

Sempe no mnie też dziś nosi...niech nikt nic ode mnie nie chce bo ugryzę....
lerzę na kanapie z lapkiem na kolanach i nic nie robię...
tańczę z praniem jedynie-wystawiam na taras-pada ,więc wstawiam ...znów na taras i znów pada:wściekła/y:
współczuję upadku męża i połamania futryny-kuźwa 300zł to boli...

Majqa :szok::szok:ale u Was aut,traktorów,przyczep:-D
a w ogóle kochana to mogłabyś jakieś foto swoje wstawić :tak:

reklama
Zuz-inka śliczną masz córunie, i te włoski nie mogę się napatrzeć, a tak w ogóle podziwiam czwarte dziecko wow i życzę dużo sił:-):-)
Zebu temu mojemu w brzuchu żaden siusiak nie urósł:-p
Sempe cieszę się że mąż pracę znalazł, ciężar z pleców zapewne spadł zatem powodzenia
a u nas dzisiaj tak sennie zimno i mokro
pozdrawiam wszystkie mamy
a faworki zeżarte:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry