Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

odnosnie dzieci...
---humorzasta

z resztkami z grila---pychotka - ---uwielbiam wiosnę i jej przysmaki
Nawet jej gratulowalysmy wszystkie!
Najstarszy niestety zadzwonil dopiero dzis rano ale i tak bylo to dla mnie mila niespodzianka ze w ogole pamietal bedac w warunkach jakich jest. Mielismy tylko kilka minutek ale zdecydowanie zmienily one moje nastawienie do poniedzialku i calego nowego tygodnia a przeciez generalnie ja poniedzialkow raczej nie lubie. Piekny dzis dzien, jutro mam byc tez cudownie, nawet jeszcze bardziej upalnie niz dzis. Wszystko takie zieloniuskie i dojrzale, pachnie kwiatami i latem. Jakos tak bezbolesnie przeszlismy ta przemiane z zimy na lato w tym roku. Zima byla laskawa i z poczatkiem marca zrobilo sie juz bardzo cieplutko. Musze naprawde zajac sie tym swoim ogrodem bo zostane daleko w tyle za reszta osiedla. W tym tygodniu mamy zaplanowanie przesadzenie krzakow dookola tarazu i mala reorganizacje naszego zielska. Ciesze sie ze Wam sie podobalo te kilka fotek ktore wkleilam...hehehe do Carringtonow do nam jeszcze daleko 

Dzis byłam na połowkowych badaniach i tak wiadomosci dobre to dzidzia zdrowa wszystkie wymiary serduszko nerki itp ok i jes tooooo....DZIEWCZYNKA

a gorsza wiadomosc to to ze lozysko jest bardzo nisko moze sie podniesie a jak nie,,,,,,, mam lezec
toc ja od prawie miesiaca nic innego nie robie tylko leze .Doła załapałam ..... i jak ja mam sie nie martwic i nie stresowac jak co wizyte cos nowego wysakuje
kurcze niech ten czas szybciej leci i malenka szybko rosnie....

kuźwa.....czekam na czwartkowe wieści....trzymaj się do tego czasu...

majka - gratulacje dla córci!!! a mamusia coś pomagała?
QUOTE]
nic a nic
dzieciaki w przedszkolu malowały :-)
jestem przerażona robiłam toxo igG wyszło 650 czekam na tel od lekarza a wizyte mam w czw to nie może być prawda
kurcze trzymam &&& żeby wszystko było ok
Witam dziewczynki:-) jakos mało mnie ostatnio ale jako weny brakDzis byłam na połowkowych badaniach i tak wiadomosci dobre to dzidzia zdrowa wszystkie wymiary serduszko nerki itp ok i jes tooooo....DZIEWCZYNKA
a gorsza wiadomosc to to ze lozysko jest bardzo nisko moze sie podniesie a jak nie,,,,,,, mam lezec
toc ja od prawie miesiaca nic innego nie robie tylko leze .Doła załapałam ..... i jak ja mam sie nie martwic i nie stresowac jak co wizyte cos nowego wysakuje
kurcze niech ten czas szybciej leci i malenka szybko rosnie....
gratuluję córeczki
Ehh jakoś mi źle a niby wszystko ok