• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie. Oj cięzko bywac codziennie. Wczoraj Milusia urzadziła koncert i nie spała pół nocy. Chyba zebole. Oczywiście nie dałam rady. Dziś nadrabiałam zaległości z wczoraj i szykuje się do pracy. Jutro mam zebranie. Po za tym padam ze zmeczenia i zaraz lecę spac póki mała spi
Pozdrawiam wszytskie mamusie a rodzące niebawem wspieram w cierpliwości:-)

reklama
lenka - oby wszystko było si czekam na wieści w czwartek i mocna zaciskam &&&
azile, katrina - już niebawem utulicie maleństwa ;)
liza - wpadnij jeszcze w moje jarzynki ;)
wisieńka - skąd ja znam te "śpiące problemy" ehh już chodzę jak zombi ...

Natalia, Maruś już śpią. Iza jeszcze leży. A ja uciekam pod prysznic.
Spokojnej nocy.

HEJ
Majqa hehe no teraz pogoda nie odpowiada siedzeniu w warzywkach ale jak sie przejaśni to z chęcią pomogę ;))))
Mamo co tam u was?

Kurcze ale zimno ;P na szczescie zyje tym ze od piatku juz polepszenie pogody i coraz cieplej..... :dry:

majqa no tak co by na zime starczylo ;P marchew, cebula, pietruszka, buraczki, pory, selery... ;] do tego mam pomidorki polne i maliny, agrest i porzeczke :D
No i pomagam mamie przy jej warzywach, owocach :) takze zawsze jest co robić... :tak:

Liza - Twój Mikołaj jest starszy od Marka o rok i jeden dzień :-); u mnie piwnica ciepła i nie utrzymamy ziemniaków ani jarzyn dłużej niż 2 miechy :/ A posadziłam w tym roku 9 rządków ziemniaków długich na 3 metry (wysadziłam 2 wiadra może z 5 wykopię) i po troszku wszystkich jarzyn w sumie 16 rządków więc niewiele tego mam ;-)

majka i liza- Super wam z tak dużymi ogrodami. ja to teraz nei dam rady nic w ogrodzie działać. brzuch przeszkadza.

Ja dziś byłam u ginekologa. Przytyłam 2 kg:szok::szok::szok: w miesiąc. Jutro mam sie stawić w przychodni na ktg.
Pogoda u mnie butelkowa i strasznie ponuro.

majqa no ja wsadzilam kolo domu troszeńke ziemniaków,;P a tak to ziemniaki to mamy od tesciów oni sadzą a my pomagamy im zbierac i potem jak jedziemy po klatce czy worku do nas:)
azile hehe 2kg - to moze terz na koniec to wode zbierasz już? :tak: nie martw sie szybko Ci wszystko opadnie po porodzie :-)

A gdzie reszta mamuś?????
mama, pawimi, katrina, sempe...i reszta ekipy! :) taka pogoda i nic?

zazdroszcze tych warzywno-owocowych ogrodow....u mnie nie moge, przepisy osiedlowe zabraniaja wszelkich warzywniakow, ma byc tylko kwiatowo i na pokaz. Niestety to sa uroki mieszkania na zamknietym osiedlu, musze sie dostosowac do przepisow. Dlatego kupuje jedzonko z pobliskich farm ktorych w mojej okolicy nie brakuje albo sklepow ekologicznych,
Dzien dobry, juz sroda:-D ale jestem nie wyspana, syn mnie obudzil o 3 rano i chwile rozmawialismy, pozniej nie moglam juz zasnac....

reklama
liza - my też ziemniaki dostajemy a te co wsadziłam to tak by na świeże było;
azile, pawimi - no ja mam ogrodzoną działkę 1,37 ha więc można zaszaleć :tak:
azile - to pewno woda no i dzidzia przytyła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry