Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

takich co fotkę wstawiałam-fioletowych ...ale tez białych-jestem szczęśliwa

ale są fioletowe to wzięłam -bo ja mam w ogrodzie wymagania kolorystyczne

mamuś - właśnie patrząc na suwaki skapnęłam się ze nasze córcie z tego samego dnia są--- 30. sierpnia---dobrze pacze??wouuu nawet podobną lale w suwaku wybrałyśmy - haha
obiadek się robi
F1 leci--- bo ja fanka nr 1---tylko bez kubicy nudno![]()
Zuza jest z 31 sierpnia

wizyta dopiero 8czerwca...

Dzieci jeszcze spia, ta woda i szalenstwo ich umeczylo wiec juz 12 godzine ciagna chrapanie ;-) Syn mnie dzis znowu rano zbudzil tym razem chwilke dluzej rozmawialismy ale wkurza mnie to bo tracimy polaczenie, normalnie przerywa w pol slowa i to jest takie frustrujace. No nic, ciesze sie ze przynajmniej slysze jego glos i wiem ze jest OK.
Ostatnie 4 dni szkoly nam zostaly. W przyszlym tygodniu przyjezdza moja tesciowa ktorej kompletnie nie znam "na zywo". Jakos tak mniej podekscytowana jestem ale moze martwie sie na wyrost. Ma mi pomoc z domem i przy dzieciach podczas wakacji bo nie moge w tym roku wziasc calego lata wolnego. Mam nadzieje ze sie szybko dogadamy