• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

zapraszam na winko czekoladowe! piatek wieczor ...
winko czekoladowe.jpg

reklama
Witajcie kochane!

Zuz-Inka - sto lat, miłości, samych radości, słońca na niebie życia i żeby tak częściej było z górki niż pod górkę!!!!

A ja dzisiaj po dzieciaki jade. Chyba wszyscy b.mocno przeżywaliśmy rozłąkę. Mimo radości z samego wyjazdu. Dzisiaj będzie sernik dla dzieciaków :-) oczywiście wg przepisu Pawimi.
Liza - nie wiem o co chodzi u Was, ale wg doświadczeń znajomych - z najgorszego świństwa można wyjść. U nas było też różnie - laseczki wiedzą, ze bardzo różnie i jakoś wyszliśmy na prostą choć czasami potykamy się o kamienie na naszej małżeńskiej drodze. Tak czy inaczej, jestem myślami z Tobą.
Pawimi, Ty kusiłaś, a ja niczego nieświadoma sączyłam wczoraj coś z %...
Uciekam, ściskam, dobrej soboty i niedzieli życzę.

Witajcie!!! :)

Joas ja rozumiem, wiem ze da sie ratowac... jak sie da... ale tu nie ma czego ratowac już... niestety :no:
Zuz_inka WSZYSTKIEGO co NAJLEPSZE!!!!!! :tak:
Pawimi kurde winko czekoladowe, nie piłam nigdy :-) mniam ;-)

Ja dzis jestem do tyłu ze wszystkim... leżakowalismy z dzieciakami do 8 :szok: wstałam patrze na godzine i nie wierzylam... :dry: cos czuje ze ten dzien mi migiem zleci i nie bede sie wyrabiać z robotą jak zawsze o 6:30 juz bylam na nogach... :dry: bo to juz 9 prawie :szok: dobrze ze wczoraj posprzątałam.... :sorry:
Miłego sobotniego dnia :tak:

czesc dziewczynki

witam nowe mamusie i gratuluje rozpakowanym!

U mnie nuda, do Polski nie jade, staramy sie splacac dlugi ale wydatki tez sa - wczoraj kupilam starszakom kurtki jesienne i oczywiscie maz musial pomarudzic sobie bo nie nadaza za wszystkim, a fakt jest taki ze jak sie ma dlugi to potem na nic czlowieka nie stac. Moj plan jest prosty najpierw dlugi i rachunki a potem dzieci a nie przyjemnosci meza ponad wszystko, wygarnelam mu to ostatnio i pomyslalam ze jak nie przemysli wszystkiego dokladnie i sie nie zmieni to ja tez mam asa w rekawie...

tyle o mnie, postaram sie zagladac czesciej, milego weekendu dziewczyny

Liza - trzymaj sie - uszy do gory a cycki do przodu, dzieci to caly nasz swiat i nasza wartosc, nasz skarb

Ja tylko tak szybciocha się witam, bo lecę do pracy buuu

Liza myślę, że sama dobrze wiesz co w trawie piszczy i po tych kilku postach można się domyśleć że problem trwa już jakiś czas:-( straszne to przykre, że póki co pewne rzeczy się poplątały i nie widzisz szans, żeby z tego wyjść, więc pozostaje wierzyć, że czas przyniesie takie zmiany, żebyś Ty i dzieciaki były szcześliwe:tak: i tego bardzo Ci życzę!!!

miłego popołudnia dziewczyny:-) jak sił starczy to wieczorkiem zajrzę;-)

Joaś ja jeszcze tydzień bez dzieci...
a jaki robisz sernik z przepisu Pawimi????jak nie mam tego przepisu..

Bedii 125lat Cie nie było ..wlatuj kobietko częściej:)
i nie daj sie facetowi hahahaaa

Liza &&& za życiowe sprawy..

Zuz Inka wszystkiegooooo naaaaaaj;-)

Patik oby w pracy szybko zleciało..

my na 15.00 na grillka jedziemy razem z Bonusławem..

Witam się i ja :)

liza - :( życie ...
mama - miłego grillowania
zuz-inka - wszystkiego najlepszego kochana

Marek śpi. Obiad dochodzi. Domek czysty. Pranie jedno schnie drugie się pierze i mam w planach jeszcze to wyprasować ;)
U mnie też sernik i szarlotka :) - wsio ze swojskich produktów :-)

Jutro mamy grilla urodzinowego syna mojej siostry - nie mam prezentu bo on wszystko ma a cobym nie kupiła to i tak nie trafię a nie stać mnie na prezenty po 300-500 zł więc dam mu kaskę i kasztanki bo je uwielbia ehh

wleciałam przed grillem bo w piekarniku siedzą jeszcze ciasta francuskie to mam chwilę ..

Majqa dzięki ..Tobie chwili wytchnienia ;)

ciekawe kiedy Sempe do nas wleci ??? :)

reklama
Bedii 125lat Cie nie było ..wlatuj kobietko częściej:)
i nie daj sie facetowi hahahaaa

:zawstydzona/y:oj tak:tak:

a ja wloski zafarbowalam i wstawilam pranko, powiesilam je i mialam isc z dzieciakami na boisko szkolne bo cos tam organizowali ale stoi tez wesole miasteczko a ja wydawac nie zamierzam. Jest u nas juz miesiac meza bratanek - przyjechal do nas szukac pracy ale ma dopiero 16 lat i nic z tego nie wyszlo wiec wraca juz w poniedzialek. Siedzi juz miesiac u nas. Wiec pojade zaraz sobie do sklepu z zaslonami - musze kupic mechanizm do opuszczania rolet i meza w tylek kopnac do roboty bo sie roletki nie chce naprawiac....

tez mam w planach sernik - zlota rosa i pizza dzisiaj wiec musze troche tylek ruszyc z wyrka choc fajnie sie was czyta

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry