hej mamusia
ano wstałam--- i w ramach diety upiekłam sobie bułecki
ale takie z płatków owsianych, otrąb i twarogu z czosnkiem niedzwiedzim--tylko jaka to dieta jak one taku pyszne
i zem zjadla juz 2--- i na 3 mam chetku ale szlaban
pozniej wpadlam do lidla po bulecki pszenne dla reszty a tam kurka pan od ostatniego spojrzenia ---a ja taka nieuczesana
i spierniczylam w długą na parówki
..musze Ci mamusia powiedzieć ze moj tez kaszle---i to tak brzydko---juz mu zaczełam dicoflor podawać i zamierzam ciągnac pewnie do wiosny---zobaczymy czy mniej bedzie chorować---bo zeszly rok
--- trzymam &&& za zdrówko najbliższych!
katrinka - to ciesz się latem
liza - trzymam &&& za Twoje sprawy!!!
bedi - jakie Ty tam pyszności miałaś--- spożyłas to wszystko-serniczek zrobiny----a humorek--- czy trzeba za uszy wyciągać---cycki w góre!!!
joasia ????
azile, majka???? meldować się!!!
buziam
ano wstałam--- i w ramach diety upiekłam sobie bułecki
ale takie z płatków owsianych, otrąb i twarogu z czosnkiem niedzwiedzim--tylko jaka to dieta jak one taku pyszne
i zem zjadla juz 2--- i na 3 mam chetku ale szlabanpozniej wpadlam do lidla po bulecki pszenne dla reszty a tam kurka pan od ostatniego spojrzenia ---a ja taka nieuczesana
i spierniczylam w długą na parówki
..musze Ci mamusia powiedzieć ze moj tez kaszle---i to tak brzydko---juz mu zaczełam dicoflor podawać i zamierzam ciągnac pewnie do wiosny---zobaczymy czy mniej bedzie chorować---bo zeszly rok
--- trzymam &&& za zdrówko najbliższych!katrinka - to ciesz się latem
liza - trzymam &&& za Twoje sprawy!!!
bedi - jakie Ty tam pyszności miałaś--- spożyłas to wszystko-serniczek zrobiny----a humorek--- czy trzeba za uszy wyciągać---cycki w góre!!!
joasia ????
azile, majka???? meldować się!!!
buziam
wczoraj upiekłam ciacho ze śliwkami i wszystko my zeżarli
a na wieczór pomimo że zimno to i tak trochę grillowaliśmy
babcia musi jeszcze poczekać