• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

hej mamusia
ano wstałam--- i w ramach diety upiekłam sobie bułecki:-p ale takie z płatków owsianych, otrąb i twarogu z czosnkiem niedzwiedzim--tylko jaka to dieta jak one taku pyszne:-p i zem zjadla juz 2--- i na 3 mam chetku ale szlaban
pozniej wpadlam do lidla po bulecki pszenne dla reszty a tam kurka pan od ostatniego spojrzenia ---a ja taka nieuczesana:eek: i spierniczylam w długą na parówki:-D..musze Ci mamusia powiedzieć ze moj tez kaszle---i to tak brzydko---juz mu zaczełam dicoflor podawać i zamierzam ciągnac pewnie do wiosny---zobaczymy czy mniej bedzie chorować---bo zeszly rok:no:--- trzymam &&& za zdrówko najbliższych!

katrinka - to ciesz się latem
liza - trzymam &&& za Twoje sprawy!!!
bedi - jakie Ty tam pyszności miałaś--- spożyłas to wszystko-serniczek zrobiny----a humorek--- czy trzeba za uszy wyciągać---cycki w góre!!!
joasia ????
azile, majka????
meldować się!!!

buziam

reklama
hej Babeczki:)
u nas jakoś leci :-) przyjechali do mnie rodzice, więc przed odwiedzinami zajęta byłam porządkami, a teraz się gościmy:tak: wczoraj upiekłam ciacho ze śliwkami i wszystko my zeżarli:-D do dzisiejszej kawy nic nie zostało:szok: a na wieczór pomimo że zimno to i tak trochę grillowaliśmy:tak: fajnie tak pobyć razem ale czas ucieka jak szalony - dzisiaj ok. 16 już wracają:-(

hana Twoje spotkania w lidlu są ekscytujące:-D zdrówka dla syna:tak:
mama widzę że już jesteś szczęśliwa - bo dzieciaki w domku:-) moja mama kusi mnie że zabierze Hanie na kilka dni do siebie, ale ja nie umiem ponownie się przełamać - chyba się zatęsknię:sorry: babcia musi jeszcze poczekać:-p oby ten kaszelek Dominika szybko zniknął - zdrówka dla niego!!! a jak przemeblowanie? udane?
dla szwagra i taty powrotu do sił i formy! dobrze że w zasadzie po tym wypadku to tylko siniaki...
kathrina
jak najwięcej słoneczka w takim razie byście jak najdłużej cieszyli się latem:)
azile trzymam kciuki za ustąpienie kolek malutkiej &&&& siły życzę!
Bedismall szybkiego porozumienia z emkiem! ciche dni są mega wkurzające:sorry:
Liza &&&&& za szybkie wyjaśnienie spraw i powrót do nas!
joaś czytałam o tej tragedii, to straszne:-( oby lepsze samopoczucie wróciło....

miłej niedzieli:-)

witajcie niedzielnie

Mama, hana - oj ciesze się latem, cieszę - stare kości przed zima przydałoby się choć trochę wygrzać, a nie wiadomo jak długo to dobre potrwa, to trzeba korzystać,

Mama - Alinka ma jeszcze trochę katar (tak jak ja), a Kubuś nadal miewa kolki, na szczęście on je miewa, a nie ma obowiązkowo codziennie i one nie są takie, że zamęczają mi dziecko, pocieszam się, że to już niedługo i powinny odpuścić,

Miłej niedzieli Wam życzę!!!!!!!

Hanuś ...no nie możesz biegac do Lidla nieuczesana ;))))
ja robiłam takie bułeczki z otrębów owsianych i serka grani-smażyłam na teflonie :)
zdrówka dla chorowitka ..

Katrina to dobrze,że tylko kolki bywają ...jest nadzieja ,że szybko odpuszczą ..

Patik miłej gościny:)))

my siadamy do pomidorówki:)

Patik a dziękuję ..smaczne było ,juz wszamane ;))
dzieci są juz na ogrodzie..

a mnie znów rypie głowa..nie wiem czy ciśnienie ..słonko własnie wyszło..czy to przez @...i co ??znów mam pół dnia przespać:confused2::confused2::eek:

mama my jeszcze przed obiadkiem...będzie rosołek i pieczeń ze schabu plus kapustka:tak: moja mama w kuchni rządzi więc ja mam wolne od gotowania:-p u nas też słonko wyszło więc jak pojemy to też pójdziemy pobiegać;-)

współczuje bólu głowy - moze kawkę sobie strzel - rozłóż kocyk w ogródku i odpoczywaj:-)

Patik właśnie kawa nie pomaga ...
pospałam ..piję kawę i co ????
zaczyna sie jak zawsze ..najpierw bola oczy-tak ,że widzę przed sobą ,ale boków nie widzę ...a zawsze coś się widzi "kątem oka" jak to sie mówi ..więc pewnie zaraz i głowa zacznie boleć ..

robiłam ostatnio badania z krwi i moczu-wyniki oki ,wiec nie wiem czemu tak parszywie sie czuję

witam sie ..ja od dzis na urlopie ..
pospalismy do 8.00
teraz juz mam poodkurzany dół ,pranie wstawione,dzieci sniadanko a ja herbata bo mleko do kawy sie skończyło:baffled:

miłego dnia zycze ..u nas słonko ;))
a jutro przyjeżdża nasza farba na elewację huraaaaaa:-D

reklama
hej babencje
pyszniutkie, słodkie, kuszące ----takie jesteśmy----TAK!!!!

tydzien czas zacząć!

mamusia- jak główka???---- takie zanikanie pola widzenia to mi się zle kojarzy:eek:-------- migreny, SM, nie wiem co tam jeszcze---bylaś z tym u lekarza?????????? czesto tak masz?
patik--Ty widze pychotki tam wciąż zapodajesz:-p
dzieci w domu---na 12 idziemy na orlika --bo jakiś trener tam urzęduje i kazał matowi przyjsc-ten po euro napalonym piłkarzem się zrobił---ale to pierwsze kroczki w kopaniu i słabiutki jeszcze
kawki wypite---nawet 2:-p
ide się uczesać:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry