• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Bry

Czytam i śmiecham z pęku (specjalnie tak napisałam) hehehe :-)
hana, mama o tak ja tez uwielbiam Roberta :-) hehe film moge ogladac i ogladac :D
Mama kciuki trzymam :no: :(
Lenka ojej sama przytargałas tą kanape ? ciekawe co na to mąż.... :dry:

To chyba tyle :P :)
U mnie nic nowego :P dzieciaki wariują... :dry:

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok: zostawic je na chwile i watek zupkowo-kaszkowy na erotyczny przerobia :rofl2:

Mamus - brzydkie wiesci, jechac prosze i wspierac rodzinke a my bedziemy kciuki zaciskac zeby wszystko jak najlepiej sie skonczylo.

Dzis krotko, pozdrawiam wszystkie i do uslyszenia.

Majqa-opiłaś auto???? bo ja szukam powodu ,żeby alkohol pić w dzień ;)))

Jeszcze nie może dzisiaj się z mężem symbolicznie napijemy ...

trzymam kciuki za szwagra by wsio z nim było ok ... ehhh
Powspieraj siosrę bo jej pewno to potrzebne :tak:

Ej dziewczyny coś tu niegrzeczne jesteście :-D
A mi to zawsze podobał się m.in. głowny akor z J.A.G. Wojskowe Biuro śledcze
A za ulubionego aktora uważam pana Jean Reno i Jackie Chan za popisowe rozśmieszanie mnie :)

jestem na chwilę ..siostra nie dzwoniła .nie mam zadnych wieści ..wnioskuję ,że zostawili P.w szpitalu.
jutro się wszystkiego dowiem na miejscu ..

Pawimi-dzięki..
tak zrobię !!

Majqa dziękuję ...

Hana,Liza dzięki babki...

mi też brak słów.

Pawimi kiedy kaszki to kaszki ...ale dzieci jak pójda spać to ....myszy harcujom:-Dnie Hana ..

babki ja wlecę jutro wieczorem jak wrócę z Pomorza..

proszę rano potrzymać &&&&& i przesłac ciepłe mysli do mojego taty..rano operacja......
ehhhhhh..przykro jakoś mi tak..
lekarz ciągle uprzedzają o sepsie...i każda operacja to mega strach..
tata ma 66lat -nie czas odchodzić ...

śpijcie dobrze kochane :**

mama trzymam kciuki za tatę &&&& i szwagra! kurcze ale się porobiło:-( miejmy nadzieję, że ten szpital po wypadku to kwestia obserwacji i wyjdzie jak najszybciej!
lenka ale uparciuch z tego emka:baffled: teraz pilnuj żeby za wygodnie na tej kanapie nie siedział:-p

dzien dobry, mamus &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
oby wszystko jeszcze ze zlego w dobre sie obrocilo

ja znalazlam w lazience brudne skarpetki meza na podlodze - klasyk:dry:

reklama
hej koleżanki

mamusia - trzymam kciuki za tatka i szwagra&&&&&&&&&&&&&&&& ---a myszy hracujom oj harcujom albo - gdy nie ma dzieci w domu to jesteśmy niegrzeczni:-p:-p:-p:-Dale dzis jesteśmy poważne i z Tobą------------:tak:
bedi - a stały czy leżały?:-D
azile - oj biedny brzunio martuni---może jakieś kolkowe leki z niemiec niby dobre:sorry2: masz jakieś możliwości???
liza - co tam dzisiaj porabiacie?

ja byłam u babci swojej na śniadanku---przynajmniej przypomniałam jej za ma jeści:-( a i ona miała radoche ze komuś moze coś przygotować---- babcinka moja w maju miała wyciętego czerniaka z jelita...... pomalutku jakoś sobie radzi ale wiadomo - lata i to paskudztwo........

buziaki
niunka moja wstała- już jej jajo usmażyłam:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry