• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

aa mamusia - widzisz---nie zgrałam 2 faktów--- czyli elewacja:tak: wakacje:no:
ryż się nie spalił--- zrobiłam już 2 wersje obiadu--- dla m papryki faszerowane a dla nas gołąbki bez zawijania:-p
a z wódeczką ---------a to mam jeszcze coś takiego;-)
528008_349870898416706_1778357792_n.jpg

reklama
Hana to ja dochodzę do 5 -----> :-D

ja ostatnio zrobiłam ryż na mleku na gęsto i podałam z cynamonem i serkiem waniliowym mmmmmmm pycha :)

a co do wakacji-bylismy 5 dni w górach ..teraz przez lipiec często nad jeziorem a obecnie dzieci u dziadków wiec im atrakcji nie brak ..a my z Tomem stare dooopy ucieszymy się z elewacji;))

o matko jedna z druga, wy chcecie nas chyba wszystkie smiechem powybijac
hana powiadasz zes w dolku mnie i Joas szukala?:rofl2: wariatki jedne:-p
a ja chleb w maszynie wstawilam, bulke z dynia mam na stanie i owszem nie jedna ale wszystkie zdechle juz, bo moj mezulek kochany kupil worek bulek jak mialam swiezutenki chlebek z maszyny i worek tostowego chociaz mu mowilam i on nie ruszyl bulek i ja tez

leze po kapieli, wysmarowana samoopalaczem w bikini........hahaha

do lidla mialam isc ale czekam az mnie natchnienie najdzie
Patrysiu wczoraj padl 18.30 kolo mnie jak was czytalam i spal do 5.40, dalam flache z kaszka i obudzil mnie o 8.00 na zmiane po kupie:confused2:
pranie dopiero teraz wstawilam, czekalam na reczniki, bo mlodego rano po owsiance umylam i grzywke mu w wannie ochlastalam bo do oczu wlazila, nasmarowalam sterydami i biega szczesliwy

azile, majqa meldowac co u was
katrina odczyny poszczepienne poszly won?
pawimi a ty spisz pewnie o tej porze....:sorry:

Ostatnia edycja:
ooo mamusia- to jeszcze dużo przed Tobą i Tomem---- pkt.6 ---> egzotyczny taniec:laugh2:
bedi - fiu fiu- jak już siedzisz w wannie to i zaraz z dołka wyjdziesz--- idz do lidla --może nie w bikinie - i rzuć uwodzicielskim spojrzeniem sandry bulock-buziak w czółko - cokolwiek tam jest Twoim zmartwieniem!
joaś- co Cie tam przygniotło? -powiedz - no:-(

uwijam się pomału z robotą w chacie--posciel zmieniona- pranie się pierze - obiad prawie gotowy
ide znowu gdzieś tam kurze poprzemiatać

Hana a Ty co masz za baterie?????usiądź z doopkę ..kawę wypij...
moje pranie juz prawie suche na tarasie-narazie nie pada..
umyłam podłogi na górze i na dole...schody też...

człowiek urobiony a Bedii co ?????a Bedii leży i opalenizny nabiera ;))

Joaś życzę poprawy nastroju kochana...

Majqa-opiłaś auto???? bo ja szukam powodu ,żeby alkohol pić w dzień ;)))

ano widzisz mamusia - nie lubie mieć poczucia ze siedzem i nic nie robiem:eek:
czarno sie u nas zrobiło
leje:baffled:
byłam na poczcie wysłać kiecke i prosić o rozmiar mniejszą bo ni dam rydy az tyle przytyć:sorry:
bedi - wróciłaś już z lidla??? co kupiłaś na zagryzke---będziem pić!!!-mamusie suszy!

ps. pozmieniałam troche w profilu - ale to dalej ja:ninja2:tylko za dużo info o mnie - - a od lat nie siedzialam na publicznym--- a jak mąz wezmie i przeczyta ze siem zakochałam---a tak -> ja - to nie ja:laugh2:

ooooooo ukachany mój znowu w tv---jaki on ma sexowny głos
:happy:...

Ostatnia edycja:
Hana ja Cię wszędzie znajdem :))))
a gdzie Ty wyruszasz za 3 tyg.miałam się pytać ??

Ty "zakochana" a ja też wzdycham jak widzę sagę zmierzch i Roberta:-D

pozamiatane jak u nastolatki:)))))) ale mój mąż wie jak na mnie Roberto działa hahahaaaa jak mam nerwowy dzień to bierze płytę z filmem i mówi-choć nacieszysz oko:)))

mąż dostał urlop na jutro i jeśli z dziećmi będzie źle -to z naczy z tęśknotą to jedziemy po Nich jutro -aleeee sie cieszę :)))

mamo to myslisz ze ja nie urobiony czlowiek jestem? drugie sie pierze,drugi chclebek sie robi, w lidlu co prawda nie bylam jeszcze ale sie wybieram choc to nie takie pilne....fasolowka dzis na obiad - juz skonsumowana...przeze mnie i moja pierworodna, ale reszte przycisne to tez zjedza;-)

wy to wiecie jak humor poprawic kobiecie

mama zes dala z tym Robertem , ja tez az sie mokra robie jak go widze.........a wiecie ze go ta piekna wampirka zdradzila z tym rezyserem nowego filmu w ktorym grala?

hana z dolka mnie wyciagnelas za lopatki:zawstydzona/y:

reklama
hej dziewczyny!
dokładnie Was jeszcze nie doczytałam, tylko tak przelotem, ale już widzę, że amory Wam w głowach:-D ładnie ładnie:-D ja nie wiem czy to mały staż małżeński u nas, czy emek się tak dobrze sprawuje, że jakoś jeszcze platoniczne miłości mnie nie męczą:-D

mama ach ten Twój mąż to wyrozumiały hehe wie jak dobrze żonie zrobić:-p i nie wiem o co chodzi, ale póki co mój M nie ma mnie za co przepraszać, więc &&&& nie potrzebne - chyba że wisi w powietrzu jakaś kłótnia o której jeszcze nie wiem:-p:-D fajnie że lada moment będziesz mieć pociechy przy sobie:-)

bedismall często tak się na bóstwo robisz z samoopalaczem? ja zawsze się bałam takich wynalazków, raz zaryzykowałam na wesele koleżanki i wyszły mi smugi na nogach:zawstydzona/y: widok żałosny:sorry:
joaś &&& za lepsze samopoczucie!!!!!:tak:
lenka dobrze, że mąż pokornieje:-p będzie dobrze:-)

a mnie wzięło na szorowanie kuchni - rzadko się to zdarza więc wracam do sprzątania póki ochota nie minęła:tak: miłego popołudnia:-) u nas burza idzie:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry