dzien dobry
hej babencje
jezdem jezdem mamuś ---wczoraj jakiś day off
bedi bedi - musze Ci coś powiedzieć-----śniło mi się

ze uwiodłam dziś bartka kurka z reprezentacji---nie wiem dlaczego własnie jego---bo inni fajniejsi- np.zibi czy winiar--- ale on taki duzy

---i było tak milusio---ale obudziłam się niespełniona bo we snie w pokoju czekał m

---ale jak go dzis z rana w tv zobaczylam to az miałam ochote przytulić do mojego D

zawiozłam małego do przedszko---ide do lidla - a tam kolejne ciaseczko---idzie i sie patrzy gałkami---zawsze ja oczeta spuszczam - a dzis mysle - o nie--- i taka wymiana prosto w oczy była ze ja pindole-----ale jestem świnska od rana - wybaczyć prosze ale owu się zbliża--------a nie czułam tego 4 lata

kobieto ale sie usmialam z twojego postu......

Hana ty nam dzien rozjasniasz - od razu wszystkie smuteczki won! ja tez do lidla sie wybieram- wlasnie musze zerknac tylko na necie wszystkie oferty i zrobic liste
Lenka no to moze porozmawiajcie na spokojnie to od razu bedzie git

mamo tobie nie odpisywalam

bidulka masz sie z tymi lekami, non stop cos, ale ja wierze w ciebie ze sie uda &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
katrina oj nie cierpie szczepien z malutkimi dziecmi, ostatnie jakie bylam z Patryskiem to jeszcze w starej przychodni, wozek trza bylo na zewnatrz zostawic, poczekalnia 1m na 1m i stalam w ciasnym korytarzu z moja trojka

pawimi oj tobie to dobrze, calutkie 3 miesiace wakacji a nie jak my tutaj 6 tygodni ledwo sie zaczely a juz koniec zaraz....
majqa a ja tez mam cos ok 100m i 3 sypialnie - najwieksza maja chlopaki tak na przyszlosc, a ja sie niedugo zamienie na najmniejsza bo i tak tylko sie w niej spi, telewizor mozna powiesic, mala szafa sie zmiesci a Vanessa dostala by nasza i sporo wiecej miejsca, choc fakt ze lazienka obok

to fajny plus jest, no i my z dala od dzieci sypilalni jak na razie

mialam napisac dwa zdania ale wyszlo jak zwykle
czaszka mi peka od wczoraj - to blad ze nie wzielam nurofenu na noc bo mnie cala noc spac nie dawala a nad ranem to juz masakra byla,a zmierzylam cisnienie 120 / 75 i puls 78 i nie rozumiem co jest

w domu atmosfera napieta - mamy ciche dni