• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dzięki dziewczyny za "rozjaśnienie" sytuacji, wystarczy żeby przyszedł i przeprosił. Wiem że mnie kocha itd. tylko mam wrażenie że ostatnio za bardzo sie przyzwyczaił, że jestem że zrobię to czy tamto, ze się z nim zgodzę i ze on ma rację, trochę zrozumienia i szacunku.

Miłego dnia Wam życzę

reklama
Pawimi- kochan ja nie obrazalska:). Moze tylko to tak 'zabrzmialo'. Poczulam ta gadzeciare jako komplement:)
Ja dzis na rzesach chodze. 3 h w nocy siedzialam na tronie. jelita mnie tak bolaly. Nie wiem czy to jelitowka czy co?
Milego dnia:)
Niestety martusia od wczoraj poludnia powrocila do marudzenia na calego.
Ale dam rade:)

hej babencje
jezdem jezdem mamuś ---wczoraj jakiś day off:eek:

bedi bedi - musze Ci coś powiedzieć-----śniło mi się :szok::-D ze uwiodłam dziś bartka kurka z reprezentacji---nie wiem dlaczego własnie jego---bo inni fajniejsi- np.zibi czy winiar--- ale on taki duzy:laugh2:---i było tak milusio---ale obudziłam się niespełniona bo we snie w pokoju czekał m:sorry::-D---ale jak go dzis z rana w tv zobaczylam to az miałam ochote przytulić do mojego D:-D
zawiozłam małego do przedszko---ide do lidla - a tam kolejne ciaseczko---idzie i sie patrzy gałkami---zawsze ja oczeta spuszczam - a dzis mysle - o nie--- i taka wymiana prosto w oczy była ze ja pindole-----ale jestem świnska od rana - wybaczyć prosze ale owu się zbliża--------a nie czułam tego 4 lata:confused2:

lenka -i przeprosił m czy nie?
mamusia - czas szybko zleci -a Ty lipcowo sierpniowe dzieci masz więc kolejne takie własnie na Ciebie w kolejce czeka;-)
pawimi - mówili dzis u nas w tv o tych waszych amerykańskich upałach--- no i ze drożyzna jedzeniowa sie szykuje:sorry:
azile - oj zdrówka kochana!--- a z martunią będzie dobrze! ona się rozgrzewa i czasami musi jeszcze mamusi jaka jest zeby bardziej była ceniona:-)
katrinka - oby jakieś wakacje wypaliły!
liza - u nas też rześko;-)ale u was to chociaż pogrzaliście się troche - zazdroszcze
jooooasiaaaaa????????????
bedi -
a jak humorek dziś?

musze przypomnieć sobie co tam jeszcze:-p

Ostatnia edycja:
Hana o ty niegrzeczna:rofl2:, jak Ty coś napiszesz to od razu lepiej.

A tak w ogóle przyszedł na sniadanie i jako pierwszy zaczyna zagajać , chęć rozmowy jest widze duza no to ok, a czy przeprosi, on taki skory do tego nie jet i wylewny też nie zbytnio, więc za bardzo tego nie oczekuję. Najważniejsze ze widzę u niego taką pokore i chęc pogodzenia sie wiec to dużo.

a ja robię pomidorową ze swoich pomidorków mniam

dzien dobry
hej babencje
jezdem jezdem mamuś ---wczoraj jakiś day off:eek:

bedi bedi - musze Ci coś powiedzieć-----śniło mi się :szok::-D ze uwiodłam dziś bartka kurka z reprezentacji---nie wiem dlaczego własnie jego---bo inni fajniejsi- np.zibi czy winiar--- ale on taki duzy:laugh2:---i było tak milusio---ale obudziłam się niespełniona bo we snie w pokoju czekał m:sorry::-D---ale jak go dzis z rana w tv zobaczylam to az miałam ochote przytulić do mojego D:-D
zawiozłam małego do przedszko---ide do lidla - a tam kolejne ciaseczko---idzie i sie patrzy gałkami---zawsze ja oczeta spuszczam - a dzis mysle - o nie--- i taka wymiana prosto w oczy była ze ja pindole-----ale jestem świnska od rana - wybaczyć prosze ale owu się zbliża--------a nie czułam tego 4 lata:confused2:
:rofl2::laugh2: kobieto ale sie usmialam z twojego postu......:-D
Hana ty nam dzien rozjasniasz - od razu wszystkie smuteczki won! ja tez do lidla sie wybieram- wlasnie musze zerknac tylko na necie wszystkie oferty i zrobic liste
Lenka no to moze porozmawiajcie na spokojnie to od razu bedzie git:tak:
mamo tobie nie odpisywalam:zawstydzona/y: bidulka masz sie z tymi lekami, non stop cos, ale ja wierze w ciebie ze sie uda &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
katrina oj nie cierpie szczepien z malutkimi dziecmi, ostatnie jakie bylam z Patryskiem to jeszcze w starej przychodni, wozek trza bylo na zewnatrz zostawic, poczekalnia 1m na 1m i stalam w ciasnym korytarzu z moja trojka:wściekła/y:
pawimi oj tobie to dobrze, calutkie 3 miesiace wakacji a nie jak my tutaj 6 tygodni ledwo sie zaczely a juz koniec zaraz....
majqa a ja tez mam cos ok 100m i 3 sypialnie - najwieksza maja chlopaki tak na przyszlosc, a ja sie niedugo zamienie na najmniejsza bo i tak tylko sie w niej spi, telewizor mozna powiesic, mala szafa sie zmiesci a Vanessa dostala by nasza i sporo wiecej miejsca, choc fakt ze lazienka obok :zawstydzona/y: to fajny plus jest, no i my z dala od dzieci sypilalni jak na razie:sorry:
mialam napisac dwa zdania ale wyszlo jak zwykle
czaszka mi peka od wczoraj - to blad ze nie wzielam nurofenu na noc bo mnie cala noc spac nie dawala a nad ranem to juz masakra byla,a zmierzylam cisnienie 120 / 75 i puls 78 i nie rozumiem co jest:eek:
w domu atmosfera napieta - mamy ciche dni

Powitać;)

ja na nogach jestem od 7.00 poprałam ,posprzatałam ,byłam z Bono na długim spacerze......
dzis dzieci jadą do mojej siostry na cały dzień bo rano jak wstali to juz zaczeli się pakować bo powiedziałam Zuzi dla uspokojenia ,że w piatek przyjedziemy a nie damy rady i dopiero w sobote rano będziemy po Nich...
mama dzis całą noc nie spała bo dzieci się budziły...
masakra ...mam doła !!!! jak zatęskniły to na maxa...
qrwa !!! niech juz bedzie ta sobota bo mnie rozniesie!!!!!!!!!!!!!!!!
ja też tęsknie na maxa!

dajcie mi wódki!!!!!!

Bedii posłuchałam piosenki Kasi Kowalskiej i tak mi smutno...przytulam Cię ..oby ciche dni szybko się skończyły...&&&
i dzięki :)

Hana a czemu to taki dzień wczoraj miałas na bb
a sen ............pierwsza klasa ;))
ja też nie spuszczam wzroku:-D twarda bestia jestem i ...dobrze mi z tym ..

Azile wróci czas ,że Marta znów bedzie grzecznie spać ..pokazała,że umie...może teraz ta zmiana ciśnienia i na Nią działa..u mnie raz słonko raz chmury..

Patik &&&& żeby mąż przeprosił..

Katrina jak zdrówko??

bedisku---nie smutać sie prosze ---a cisnienie jak na ciche dni to masz idealne--- mnie to od razu by skoczyło---- dziś się też nafoszyłam na swojego ---on nawet o tym nie wie zem nafoszona----ale ignorował mnie jak chciałam mu pokazać co mnie śmieszy w komentarzach---zaraz wam wkleje:-p----------------- idz do lidla kup se bułecke z dyniom i zjedz jak ja---od razu człowiekowi lepiej--- a pioseneczke też wysłuchałam ----i zasmuciłam:-(

mamusia - już za chwilke przytulisz swe dzieciątka do matczynej stęsknionej piersi--- a Wy zaraz na wakacje jedziecie i chcesz powiedzieć ze Ciebie nie będzie na bb??:-(- a nie było mnie bo wpadłam do dołka---szukałam asi--myslałam ze będzie bedi ---ale one gdzieś indziej-dziś już lepiej;-)

lenka - to dobrze ze idzie w łaske ---niech się kaja i liże stópki!!!

a z takiego komenta uśmaiłam się dziś do łez
A ja, ministra sporta, już dawno temu mówiłam, że gramy bardzo szablonową siatkówkę. Dlaczego przerzucamy piłkę tylko nad siatką, skoro pod siatką jest tyle wolnego miejsca? Trzeba bardziej urozmaicić grę, grając na zmianę, raz nad a raz pod siatką. Zwracałam też uwagę na to, że jak przeciwnicy schodzą z boiska poplotkować sobie z trenerem, to my powinniśmy zostać na boisku i grać dalej. Chcą to niech gadają ale my gramy cały czas. No i do tego ten obciach z koszulkami. To wstyd żeby jeden z naszych musiał grać w innej koszulce. Jesteśmy Zieloną Wyspą, wspaniale nam się powodzi, 3 miliony emigrantów wróciło pod naszymi rządami z emigracji do Polski z setkami milionów dewiz a nas nie stać na 6 jednakowych koszulek. Jako ministra sporta chciałam to zmienić ale trener uparł się jak osioł, to teraz ma. W dodatku ten Ignaczak jest za niski na siatkarza. Przecież nawet mój fryzjer jest od niego wyższy i w dodatku większe ciacho, wiec zrobię wszystko, żeby za rok na następnej Olimpiadzie, to on zagrał zamiast Ignaczaka. Kolejny temat - utrzymanie się przy piłce. Nasi mają dwa, góra trzy podania i od razu pozbywają się piłki. Pytam się rezolutnie - dlaczego? Przecież powinni staranniej przygotować akcję. Pięć, sześć podań, albo nawet więcej i dopiero wtedy atak, najlepiej pod siatką a na rezultaty nie trzeba będzie długo czekać. Pozdrawiam wszystkich kibiców a najbardziej tych, którym tak podobał się mój ostatni makijaż.:-D:-D:-D:-D

ide bo ryż spale

aaaaaaaa i normalnie zapomniałam powiedzieć ze po dzisiejszej nocce to.........zakochałam się w kurku:szok::-D jak tylko widze go w tv to się rozanielam i wracają wspomnienia:laugh2:........a jaki on elokwentny:happy::happy::happy:

edit jeszcze raz
mamusia
dla Ciebie

Ostatnia edycja:
reklama
Hana hhhahahahahahaaaa..mi po wódce nie opdindala...jedynie wolniej mówię ;)))) bo tak to daję jak Hanka Bielicka ;))
i co to za dołki ????
ja się zapytuję?
mam nadzieję ,że już lepiej ?
jak ryż?

nie ,na wakacje nad morze nie jedziemy--->elewacja,budyń...:-Dpamiętasz ??:))

Zuzinka ,Sempe,Joaś ,Weroniczka?????????????? wracać babki:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry