• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dzięki dziewczyny - już wiem kto jest kto :-D

mama - zębole cały czas wychodzą - wcoraj przebiło się kawałek lewej górnej 4-ki ale znośnie jest
azile - grzeczna Martusia, oby tak dalej
lenka - u nas dziewczynki jak skończyły rok szły spać do swojego pokoju (mają wspólny) a Maruś póki co śpi w łóżeczku/łóżku w sypialni i tak naprawdę nie mam go gdzie ulokować. Mam dom 350 m2 i nie mam pokoju dla synka :wściekła/y::no:. Tato mieszka na jednym piętrze a my na drugim - czeka nas przemeblowanie niebawem choć mój J. jest na nie - woli budować dom (też bym wolała)

Zakupiliśmy samochód 7-mio osobowy :-)

reklama
ja nie miałam wcześniej takiej możliwości żeby ich wyekspediować to innego pokoju

tyyle metrów, zazdraszczam
mi też sie marzy dom, bo nasz jest bardzo stary, ale M ma na razie inne plany gospodarcze, krowy ważniejsze , co zrobić:baffled:

Bedismall- super masz zdjęcia z profilu, te z kosiarką super!!!!!!!!!

Katrina115- Mam nadzieje , ze dziś juz synek juz nie męczy się po szczepieniu. A katar może tez juz ci przeszedł?
Życzę zdrowia:)
Lenka- Trzymam kciuki za zafasolkowanie:) Oby samodzielność chłopców przeszła gładko:tak:.
Majka- Gratuluje wymiany auta:). A jakie kupiliście????
U nas dzień szybko mija. Normalnie czas pędzi jak szalony.
Martuś dziś troszkę dokazuje ale i tak mniej niż parę dni temu.
Nie ma upału i nie pada wiec dzieciarnia cały dzień na podwórku.
A ja poczułam wreszcie troszkę luzu i zaczynam marzyć o moich robótkach z koralików.:-p

czesc dziewczyny
jestem ale nie wiem co mam pisac, mam dolek jakis, odpoczywam przy laptopie i zastanawiam nad sensem zycia:eek:

Lenka tulaski dla ciebie
azile brawo widzisz troszke cierpliwosci i wyjdziesz na prosta, fajnie ze humorek sie poprawia
liza co u ciebie kotku
pati, hana, pawimi, sempe, joas,zuzinka wylazic!!!

jestem zla, bardzo... chyba jeszcze bardziej zraniona.
Z tego względu że w pokoju zostanie nam duża przestrzeń, a znajomi chcą wydać, fajną skóropodobną kanapę i to za darmo , postanowiłam ją wziąć. Powiedziała o tym dzisiaj M , bo jutro trzeba by ją odebrac i co wielka, obraza bo powiedziałam mu o tym dopiero dzis, beż pytania go. A na koniec powiedział mi ze się mam nie rozporządzac......

słów brakuje

zaraz pakuję dzieciaki i sobie gdzieś jadę, chociaż na głupi plac zabaw

nie śpię dzisiaj z nim, nie odzwę sie, nie tym razem...

jestem po wizycie ..

wchodzę na wizytę a pani ginka..
i co pani K....nie ma brzucha:sorry2:
a ja :sorry2:

tośmy sobie pogadały...
potem badanie i torbiel nabota na szyjce jak była tak jest..
lewy jajnik czysty-bez torbiela
prawy też czysty,ale z ciałkiem żółtym
endo 13mm...mam dziś 23d.c.

dostałam receptę na 3 opakowania Cilest-anty-i mam brać bez przerwy na @ po odstawieniu @ i potem do niej na monit..

Lenka powiedział Ci mąż jak do dziecka....przecież Ty nie oddajesz tylko otrzymujesz tą kanapę to o co kaman ????????

Majqa to git ,że ząbki dają odsapnąć ..
i napisz jakie autko:))

Bedii obyś szybko znalazła sens życia...

Hana ????????????????????????????????????:szok:

tylko tu nie chodzi o to że ja się czyjąś kanapą rozporządzam tylko że ja sama zadecydowałam że ja biorę i ustawiam w pokoju
ROZPORZĄDZAM się w swoim własnym domu :szok::eek: no szok
tylko najwyraźniej nie taki on mój skoro nie mogę zadecydować o wstawieniu kanapy:-(:-(
zawiódł mnie bardzo, wszystko nasze , wspolne, ale jak przychodzi co do czego to nie mogę decyzji sama podjąć, bo pan domu będzie obrażony????!!!:-(:-(

a te tabsy to na co, mają uregulować trochę cykl ????, ż e to anty to ja wiem bo sama miałam

reklama
z mama wszystko ok, wlasnie z nia rozmawialam na skype, jest po operacji i zaluje ze sie wczesniej nie zdecydowala, nie meczylaby sie tak bardzo...

lenka eh te nasze chlopy, przechodza ostatnio samych siebie...tylko zastanawia mnie o co im moze chodzic bo to nie jest taki pojedynczy wyskok a moj to 40 nie ma wiec kryzys przed nim dopiero............

liza no to rozumiem, usmiech jest, piers do przodu i znaj swoja wartosc!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry