• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

no dobra, zmiana planow, ja na basen jade cala rodzinka, maz w dom, Bog w dom:-pbikini juz mam;-)

pati ja uzywam tylko balsamu brazujacego nie prawdziwego samoopalacza, i tylko nogi bo reszta sama dochodzi na sloncu

reklama
mamusia - nie jade - ino odliczam za ile do roboty z tobołkami musze:laugh2:
tak sobie mysle do kogo ja wzycham ale nikt mi się nie nasuwa (oprocz kurka oczywiście - bo to moja nowa miłość)---zapewne jest ktoś- tylko nie pamiętam:szok:-wiem ---kiedyś był to świderski - też siatkówka:laugh2:

bedi - to już siedz i nie wpadaj nigdzie więcej-a na dziś prosze znalezc jakąś wesołą piosnkę i jom tu nam zaśpiewać!:-D..........a to po to to balsamowanie było - to miłego popołudnia!
patik- mamci się na pewno pomyliło z lenką;-)

obiadek skonsumowany:-p:-p:-p

a pawimi jeszcze nie wstała??????:eek:

Ostatnia edycja:
Bedii spocznij urobiona kobietko ;))) zasłuzyłaś na odpoczynek jak nic...
i wiesz co??? oplułam monitor jak przeczytałam-mąz w dom Bóg w dom...
no żeś poszła z tą ironią :-p
idź na basen ...patrzaj głęboko w oczy jak sie kto nawinie i zarzucaj pięknymi włosami:))))
przyjemności..

Patik yyyyy to coś mi się pomyliwszy...
mój Tom tez się dobrze sprawuje ,ojjjjj dobrze...ale powzdychać sobie mogę :))

Bedii no ma coś w sobie Roberto :))) wiem ,czytałam ,że Go zdradziła-zła kobieta......

Hana my ostatnio piszemy w tym samym czasie ;)))jakas chemia:)))))
no o Kurka mi chodziło ,że wzdychasz :):) tak ,tak o Niego ;)

no o Kurka mi chodziło ,że wzdychasz :):) tak ,tak o Niego ;)
to wiem--- tylko myślałam ze wymyśle kogoś ze świata hollyłudu---jakiegoś amanta czy cus.......

mam... Matthew McConaughey

tu akurat tak se ale ciasteczko jest i jeszcze z maroon5 - adam:happy:
Matthew-McConaughey-2-993-C.jpg

Ostatnia edycja:
właśnie rozmawiałam z siostrą ..
Jej mąż ma masakryczne problemy z kręgosłupem-krioterapia ,masaże,akupunktura ...ból głowy ,że życ Mu się nie chce.....
leczy się od jakiegoś czasu....

dostałam od Niej teraz mms z wypadkiem samochodowym....

dzwoni i pytam czy to nasz brat-bo auto czerwone ..a Ona mówi ,że to jej P.....
zajechali Mu drogę ludzie-młoda para z 4m-cznym dzieckiem ...on bez prawa jazdy...

P.nie mógł wysiąść z auta ,poduszka wystrzeliła,blachy pogięte ,że drzwi nie szło otworzyć ...i chyba ma uszkodzony kręgosłup..przyjechała straz i policja choć ci ludzie prosili ,żeby nie wzywał...
i pogotowie..

P.jest w szpitalu a siostra zapłakana czeka na wieści........

decyzja zapadła-jutro jedziemy po dzieci i przytulić siostrę ........

no to sie pytam mojego durnowatego meza CO Z TA KANAPĄ a on mi MI NIC O NIEJ NIE WIADOMO, no wsiadłam w samochód , kanapę zapakowałam, przywiozłam , wypakowałam i teraz już stoi w pokoju, i to wszystko SAMA, co prawda rozłożyłam ją na 4 częsci ale było ciężko
a ja głupia rano dałam bykom i cielakom za niego bo on musiał jechać do miasta, następnym o TAKIEGO pokaże

no i jeszcze o tej pomidorowej co pisałam , tej takiej mniam mniam, tyle nagotowałam że starczyłoby na jutro , dorobiłabym pierogów i by był obiad, no i jak mnie nie było szanowny teściu wylał do psa , PÓŁ GARNKA

to by było na tyle

o kurcze Mamuś trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry