• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

pisałam Wam że u mnie zimno? wyszłam z dziewczynkami i emkiem do sklepu, poubierałam je w długie rękawy a tu nagle zrobił się gorąc - szybko musiałam je przebierać:tak:

przyszłyśmy potem do domu, Hanka zaczęła marudzić za lodem - przypomniało mi się że mam taką saszetkę do zmieszania z mlekiem - wzięłam mikser i dawaj ...mikusję żeby dziecku dogodzić - nagle czekoladowa masa wyskoczyła mi z pojemnika (nie pytajcie jak ja to zrobiłam?:baffled:) efekt: ja cała pochlapana, skarpetki, spodnie i koszulka do prania, moje wyszorowane przed weekendem kafelki i fronty całe w czekoladzie:wściekła/y: to pewnie tak żebym się za bardzo nie nudziła:sorry2:

joaś zazdrościłaś mi lenia?:tak: to już nie l e n i u c h u j e:no: współczuje bólu i przeganiam a kysz kysz;-)

reklama
Joas kochana ...czemu tak Cię serce boli??co sie stało???

Lenka a czy Wy sie jeszcze staracie o dzidzię ?

Patik mówisz,że poszalałas w kuchni i musisz ..
a ja myslałam ,że Ty w tym nudnym dniu a Ty po kuchennej akcji musisz się :-D

Bedii ..gdzieś Ty ??

Hana a Ty ??? w Lidlu na zakupach ?

mój mąż u dentysty ..jak wróci to my jedziemy do Lidla :))i wypłacić kasę bo jutro trza za farbę płacić ..

witajcie poniedziałkowo,

U nas pogoda.... była! Od rana lało jak z cebra, potem padało, a teraz trochę się przejaśniło, może nie będzie tak źle.
Mały słodki i rozkoszny - kolki jeszcze trochę nam dokuczają, ale to juz niedługo.

Miłego dnia Wam życzę i wieczorku.

Mamuś powiem tak, zakupiłam testa i jutro chcę go użyć, w srodę jest termin na @, oby nie, tempka póki co w górzę no więc czekam i staram się nie nakręcać. Miałam nic nie pisać ale zawsze więcej kciuków co nie :baffled:

lenka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mamo ja bylam u okulisty na kontroli z moim Domiskiem i jest niezbyt, poza tym Patryk mnie w autobusie:wściekła/y:, jejku jak on mi syrene wlaczy to zadne nie pomoze, po prostu masakra....
bylam w domu przed 18, dopiero zjedlismy obiad:no: i jestem do kitu, jakas dzisiaj jestem mimo wszytko ....

reklama
pokazuje sie,:-)
po wakacjach nie moge sie odkrecic..jakos nie moge wpasc w wir bb :zawstydzona/y:
odespalam juz,ogarnelam powakacyjny misz-masz,ale jakos na kompa czasu brak,do tego mam jeszcze m w domu ,wiec same rozumiecie
jak znajde wiecej czasu to was nadrobie i popisze wiecej ;-)
Zuzinka spoznione ,ale szczere zyczonka..wszystkiego co najlepsze kochana :-):-)
pozdrawiam cieplutko wszystkie razem i kazda z osobna ;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry