• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

obiad prawie zrobiony, drożdzowe sobie rosnie, no to teraz wpadam. Według owulki wychodzi na 26 kwietnia. Mamuś nie wiem jak to będzie z tym oprzataniem , raczej nie położę się i nie będę leżeć. Będziemy robić tak jak poprzednio , wszytsko będę miała poprzynoszone i oprzątać będe dalej, przynajmniej do pażdziernika, aż w polu bedzie wszstko zrobione.

Mam ogromnego stracha, ale nie nakrecam się tak jak w poprzedniej , nie myślę obsesyjnie o co najważniejsze nie planuję jak to będzie itd.

reklama
Witam!
Lenka gratki!!!! I oby wszystko bylo ok &&&&

Zostawilam wiadomosc :ninja2:

Pozdrawiam i znikam :-)

PS mam mnostwo ciuszkow rozmiar 56-62 ktora chetna. Lenka, Mamo ???? Przesle za free bo mi juz z garderoby wychodza ;-)

Zuzinka moja kumpela niedługo rodzi-za 2 m-ce i chętnie bym dla Niej wzięła ..a gdyby juz mi sie udało to pewnie Ona da mi;))
wiec jakby co to podam adres ;)

Lenka a Ty juz tyle zrobiłas ;)

matkoo ja jeszcze nie mam książek dla Zuzki :baffled:

dzień doberek:-)

Lenka HIP HIP HURRA:-) serdeczne gratulacje!!!! wieść o zafasolkowaniu i narodzinach to najpiękniejsze wiadomości - gęba mi się śmieje:-D
mama no to ściskam kciuki za poniedziałkowe sloneczko:tak: a jaki kolorek wybraliście na elewacje?
bedismall a Ciebie co tak znowu męczy? niech ból idzie precz:angry:
hana dużo słonka i udanego wyjazdu:-) a jak tam Mati na treningu? zadowolony?
majqa bez względu na to o co chodzi niech się dobrze dzieje;-)
joaś jak tam Twoje dzieciaczki?

moja Zochulka zrobiła mi wczoraj cyrkus przy zasypianiu - już nie wiedziałam o co chodzi, bo płacze jakby ją coś bolało - podejrzewam że zęby bo bidna ma dopiero 6:szok: a ma skończone 17 miesiecy...i widzę że dwie górne dwójki w natarciu. W końcu zdecydowałam się na czopek, a jak już wyciągnęłam z łóżeczka to jest szczęśliwa, po swojemu gada i szaleje:confused: w końcu wzięłam ją na materac i przytuliłam poszalała jeszcze trochę i zasnęła , a ja razem z nią - no i zafundowałam sobie "dzień dziecka". Prysznic zaliczyłam o 5.30- przy czym jak tylko się przebudziłam to ona też - normalnie ma jakiś radar w tyłku zamontowany - mama oddaliła się na chwilę i od razy ryk, budząc przy okazji Hankę. Moja Hanula też taka zadowolona że jestem w domu i tylko dopytuje "mamusiu ale Ty teraz będziesz mieć dużo wolnego, prawda?"

patik to sie urlopujesz mowisz?
joas a co u ciebie, tak skromnie sie odzywasz....
mamo ja tez nie mam ksiazek dla Vanessy, a jej nauczycielka miala mi na maila przeslac spis i jak zwykle w d...maja, w zeszlym roku ksiazki do polskiej szkoly przyszly w grudniu wiec sie zbuntowalismy my rodzice i kazalimy im dac nam spis na koniec roku, jak widac z marnym skutkiem, ciekawe jak mam je zamowic z Polski:confused:
lenka ty obrobiona kobieta jestes, zazdroszcze wigoru, ja wstawilam pranie, odkurzylam, bylam z psem na krotko, umylam smietnik i wozek Patryska i lecem do lidla po make chlebowa, pizza dzisiaj w menu

te moje dzieci.............ostatnio Patrysiek dorwal sie do perfum w lazience i potluk nimi umywalke, dobrze ze perfumy cale, wczoraj moj m sie o to doczepil i w nocy awantura byla, spal z Domiskiem, a pies go :wściekła/y: a dzis od rana siedza przed domem i bawia w smietniku, ja jz sily nie mam:angry:

Bedii....aleeee u Was temperamentnie ...ciągle coś się dzieje...
życzę Ci odrobiny spokoju:)

Patik dzień dziecka nie jest zły:)) raz nie zawsze ..dwa razy nie wciąż :-D
a kolor elewacji jasny beż ..mam dach grafitowy ..rolety zewnętrzne w kolorze capuccino więc powinno być si ...a wokół okien będzie baaardzo jasny budyń ;)
oczywiście nie omieszkam wstawić foto jak bedzie skończone ..licze ,że efekt bedzie taki jak mam w głowie :)))

Zuzinka oki -fajnie..zaraz wyślę adres :)) dziękuję w imieniu Estery:))

my pospacerowaliśmy z dziećmi i Bono daaaleko ..
potem wleciałam do sąsiadki bo mnie o henne poprosiła ,jutro na urlop jadą i mi zapłaciła w naturze :)))) dostałam siatkę fajnych ubrań dla Domisia :)
zawsze Jej mówię ,że nie trzeba a Ona zawsze naszykuje ,że hoho :) ale jestem Jej wdzięczna bo Jej syn prawie nie niszczy ubrań więc niektóre są takie jakby sie metkę oderwało..

Bedii to nie fajnie z tymi książkami;/

Lenka poprosze fotkę testu-oko nacieszę :))

my już po obiadku-spagetti było-Domi mnie molestował od niedzieli..

reklama
dziewczyny, mi po prostu tak jakoś "dupnie".
Na weekend pojechaliśmy do teściowej, nie było super, że tak ujmę. Znów wyszło, ze nasze dzieci to cyrk objazdowy. Jechaliśmy 370km w jedną stronę, po to by de facto spędzic czas sami z dziećmi. Musze to wszystko ułożyć w głowie, sercu itp. To ciężka, trudna lekcja dla nas, mnie i mojego M.
Tęsknimy do pierworodnego, już w sobotę wróci z obozu piłkarskiego. Duży kochany synek.
Moi młodsi: Kabaret Starszych Panów - W czasie deszczu dzieci się nudzą - YouTube

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry