• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Proszę bardzo Zdjęcie0451.jpg

a tu pochwalę się pokojem chłopców
Zdjęcie0436.jpgZdjęcie0425.jpgZdjęcie0429.jpgZdjęcie0431.jpg
i zapraszam na ciachoZdjęcie0452.jpg

reklama
Joaś o żesz ..widzę ,że u tesciowej nadal bez zmian w tej dziedzinie ....
tule Cie kochana ...mocno ..
wiem jak Ci z tym źle

Lenka no sliczne kreseczki:)))
gratki raz jeszcze..

a przy pokoju sie napracowałas :)no i ciachooooo---> lecę po herbatę :-D

u nas słońce ,ale silny wicher...

Lenka gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joaś tulę i końca w tym tulaniu nie ma:)

Witajcie!!!
Podczytuje, ale często brakuje mi czasu na pisanie.
Marta przez 3 dni cyrki wyprawiała ze szok.
W niedziele to całkiem przeszła siebie.
W poniedziałek odstawiłam wszystkie leki, pogadałam przez telefon z Joasią(ona zawsze mnie ratuje)).
No i dziewczyna jest ciut lepsza.
Jej uroda taka że musi mieć cyca często i to bardzo.
Nie lubi jak ktoś inny się nią zajmuje niż ja.
Nie lubi gości i zamieszania.
Jest trudna.
Ale damy rade do 18 lat przecież nie będzie cycy ciągnąć:-p:-p:-p:-p.

lenka pięknie dwie krechy:-) duży ten pokoik i super tapetka:tak: a tak wielkiej szafy zazdroszczę:-p ciasto tak kusi kusi:tak: że też dostałam chcicy na coś do kawy i upiekłam muffinki serowe - więc chętne zapraszam:-)

joaś nie smutkaj się i to jeszcze teściową;-) nie znam tematu ale z tego co mozna wywnioskować to nie pierwszy raz:-( przykre to na pewno - ale najważniejsza jest Twoja rodzinka:tak: chociażby robiła największy cyrk na świecie:-D
azile dzielna babka jesteś! pomimo tego sajgonu co Ci Martusia funduje - dajesz radę:tak: dużo sił życzę - niech córuchna trochę odpuści;-)

mój emek pojechał po pieluchy do biedronki, wrócił z soczkami ze słomką dla dziewczynek - nie wyobrażacie sobie jaka Hanka była szczęśliwa - chodziła za nim i wołała" tatuś dziękuję, to było moje marzenie, marzyłam o takim soczku":-D jak niewiele do szczęścia potrzeba:tak:

witajcie wtorkowo

Lenka - GRATULACJE!!!!!!! Bardzo się ciesze, teraz uważaj na siebie (na Was) i nie przemęczaj się!!

No to u nas juz po lecie. Wykorzystałam fakt, że chłopaki byli w domu i jak Kuba spał to posprzątałam na górze domu (włącznie z przeglądem szaf), po Alince 2 worki ubranek, 2 wory pluszaków i po mnie 3 worki ciuchów - poszło!!!!!
Tutaj u nas "lumpeks" (my nazywamy go u Armaniego) działa na takiej zasadzie, że jak masz coś niepotrzebnego to przynosisz czyste w workach, oni to wystawią na sprzedaż za symboliczne kwoty (dla dzieci kupuję ubranka po 20-30 centów za sztukę), a pieniądze sa przekazywane na cele charytatywne.
Zawieźliśmy tam te worki (zabawki musiały być w czarnym, bo inaczej byłby płacz).

Katrina - dzielna dziewczynka :-) Ja oddaje do Caritasu, czego nie oddam po znajomych :-) Potrzebowałabym też takiego miejsca jak te u Was, wiem, ze tam można się pozbyć wszystkiego...
Azile - na mnie zawsze możesz liczyć z poradami - jak każda z Was zresztą ;-)
Patik - dzieciom niewiele do szczęścia potrzeba - póki co to naszym dzieciom my kształtujemy potrzeby, niestety w wieku późniejszym bywa rożnie...
Pozazdraszczałam mufinek, ciasta :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Bułeczki maślane z kruszonką i prawdziwą wanilią w piekarniku, wkrótce bedą gotowe a my z małżem wychodzimy do knajpy na kolację pogadać o życiu naszym i naszych dzieci. Całuję :-)

katrina świetny pomysł z tymi ubrankami - i chyba większa motywacja do zrobienia segregacji:tak: ja psychicznie się nastawiam na porządek wśród ubrań ale ciężko mi idzie, bo ze mnie taki chomik, teraz jeszcze mam kolejną wymówkę - przecież jestem w ciąży a jak urodzę to może schudnę i zmieszczę się we wszystkie te rzeczy które leżą od lat i czekają na te kilka kilo mniej:-p
joaś miłego wieczorku i owocnej rozmowy:-) Twoje bułeczki też brzmią kusząco:tak:
mama zdradź mi przepis jak położyć dzieci przed 20:szok: u nas to nie chce funkcjonować - jak zasną o 21.30 to jest super:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry