majqa1
mama 2+2 :-)
Dzięki dziewczyny 
madlen - ja wiem, że inne starają się długo i nic i przykro mi bardzo z tego powodu; u nas jest tak, że chyba za każdym razem by się udało
a to też nie jest fajne. Bo ja muszę jak widać bardzo uważać a przede mną jeszcze min. 20 lat płodności
. Pisałam kilkanaście stron wcześniej, że 3-ka mi wystarczy a jak bardzo mi się zachce to tak ok 35 roku życia - jak widać los chciał inaczej. Boję się reakcji rodziny i znajomych chociaż naprawdę mam to gdzieś ale jednak. Już Maruś znajomych "dziwił" bo rodzina się cieszyła. Ale wszyscy myślą, że to był koniec... ehh
hana, mama - ano kurde mać nie wiem jak to możliwe
.
Dobrej nocy
madlen - ja wiem, że inne starają się długo i nic i przykro mi bardzo z tego powodu; u nas jest tak, że chyba za każdym razem by się udało
a to też nie jest fajne. Bo ja muszę jak widać bardzo uważać a przede mną jeszcze min. 20 lat płodności
. Pisałam kilkanaście stron wcześniej, że 3-ka mi wystarczy a jak bardzo mi się zachce to tak ok 35 roku życia - jak widać los chciał inaczej. Boję się reakcji rodziny i znajomych chociaż naprawdę mam to gdzieś ale jednak. Już Maruś znajomych "dziwił" bo rodzina się cieszyła. Ale wszyscy myślą, że to był koniec... ehh hana, mama - ano kurde mać nie wiem jak to możliwe
. Dobrej nocy

;-)
ja to jestem łasuch i nijak ma to sie do mojej diety---> zawsze jest OD JUTRA
.......czy to może być związane z hormonami?