• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Madlen ,Katrina dzięki babki;**

Madlen to Ci rośnie kobietka :)
moja Zuza w 38t.c. urodzona z wagą 3720
a Domi w 40t.c. z wagą 4100
także miałam co robić ,żeby ich powypychać :-p
zwłaszcza,że przy Dominiku rozwarcie stanęło na 8cm i ni w ząb dalej nie chciało iść :eek:

Katrina u nas nie pada ,ale kurka wieczorkiem juz zimnooo..własnie wrócilismy ze spaceru i musowo herbata z cytryną ..

Joaś ,Sempe ????????????????

reklama
Mama to calkiem spore byly twoje smyki :tak:
u mnie cora miala 3520, a syn 3710 ..z cora porod byl ciezki ok.20h w bolach,wiec lekko nie bylo a syn wychodzil glowa do gory i ciezko bylo mi go urodzic..parlam z calych sil a tu nic..zobaczymy jak bedzie tym razem..
dzisiaj do poludnia napisalam,ze przeprowadzamy sie za 2tyg z kawalkiem..a moj maz mnie oswiecil,ze to juz tylko tydzien z ogonkiem zostalo :szok:,ten czas tak mi ucieka..nawet nie wiem,gdzie zostawiam te dni :szok:
chyba po malu zaczne pakowanie ..nawet nie wiem od czego zaczac...
gdyby nie moja klusia ,to bym otworzyla sobie butelke wina ,a potem zaczela pakowanie :-D
bylismy po prezent,kartke i jutro imprezujemy ;-)
spokojnej nocy :-)

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-D:laugh2:mamo to superasne wiesci!!! Cieszymy sie razem z toba
wisienka?????????zginelas na wekowaniu?:sorry:
a hana to gdzie?
wrocilam z pokazu wczesniej niz planowalam bo mialam Vanesse, a Patryska porzucilam tacie na miescie. Kolezanki cora plakala pol wystepu choc tulilam, calowalam i tlumaczylam ze mamusia jest zajeta ale wroci jak skonczy....w przerwie zadzwonilam i mama wziela coreczki ze soba a dziekowala mi 100 tysiecy razy za pomoc. Ja tylko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Maz mnie :crazy: od razu jak sie zobaczylismy, kazal mi pol miasta z watacha dzieci przejsc po to tylko by sie wrocic z nim z powrotem ta sama droga i czekac az on sie z pieniedzy rozliczy. To byl jego pomysl ze zabierze malego do domu zebym nie szla z nim na pokaz poznym wieczorem, ale mogl jakos pomyslec i mi pomoc zamiast dostarczac wrazen...szkoda slow, moja siorka tez nie chciala komentowac....
dobranoc laski

witam z rana...u nas szaro i kropi..
pranie wstawione,kawa koło mnie .

Madlen no to kochana szykuj kartony na przeprowadzkę ..
a moja Zuza z kolei była owinięta 2 razy pępowiną i musiałam mieć kleszcze..bo utknęła w kanale..

Bedii dzięki słonko:))))
cieszę sie ogromnie..i dzięki za Wasze wsparcie ;)

fajnie że udało się pomóc kumpeli tylko szkoda ,że takim kosztem ..
ehhh chłopy:baffled:

miłego babki:)

Witam sobotnio :)

Dom już lśni bo zaraz maja przyjść kolejni klienci oglądać mieszkanko. Ale powoli tracę wiarę że ktoś będzie chciał kupić i to za przyzwoitą cenę :baffled::baffled:
A potem biorę się za zamówienie bo mam na dziś wieczór upiec muffinki do kawiarni szwagra. Jakoś powoli rozkręca sie ten intreres choć na razie jest niedochodowy :-/ No ale nie od razu Rzym zbudowano;-);-);-)
mamusiu fajnie że tak wszystko się Wam układa z tym interesem :-)

badi fajnie jest tak czasem komuś pomóc :-) i jeszcze zobaczyć wdzięczność z jego strony. Taka oczywiście duchową wdzięczniość a nie prezentową;-);-) Wiesz o co chodzi prawda?

Pozdrawiam serdecznie kochane.

Weroniczka dzięki :))
Tobie też powodzenia w interesie ---> bo jak szwagier zarobi to i Ty zarobisz ;) a mufinki pewnie pycha ;))

no i nie puszczam &&&&&&&&&&&&&&& !! oby się mieszkanko szybko sprzedało .

Witam
Bedismal- oj uczynna z ciebie kobietka. Szkoda że cie to tylko kosztowało.

Mama - Nie moge sie odczekac kiedy nam juz gotowy salon pokarzesz :)
Weroniczko- tobie szybkiej sprzedaży domu, i trzymam &&&&&&&&&& za dobra sprzedaż mufinek

Witam!!!
Ja znowu od 5 na nogach. :angry::no::wściekła/y::angry::wściekła/y:.
Martusia nie dość ze śpi tylko przy cycu, budzi sie co 20 minut to do tego wstaje tak wcześnie.
Mam rosół juz gotowy i pranie zrobione. Teraz czas na porządki .
M na pietrze robi instalacje grzewczą.
Oby ten mój remont w jakiś cudowny sposób się zakończył :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:.

Dziewczyny poszukuje przepisu na szybki obiady lub kolacje.
Coś w stylu zapiekanego makaronu , lub jednogarnkowe.
Podzielcie sie swoimi przepisami:tak::tak::tak::tak:.

witam sobotnio :-)
Weroniczka powodzenia w sprzedazy muffinek no i kciuki,aby znalazl sie kupiec na mieszkanko ;-)
Badi dobra duszyczka z ciebie :tak:
Mama i tobie milego dnia ;-)
Azalie wytrzymaj jeszcze troszke..;-)
ja robie zapiekanki z tych gotowcow np.''winiary,pomysl na...'' zapiekanke makaronowa :tak:
szybkie i dobre;-)

Witam sobotnio.
My na nogach o 6. Już skonczyły się niestety czasy gdy Mila do 11 spała. Mam już posprzatane, ugotowane i wyprane.Teraz zasiadam do kawy i chałwy waniliowej. Jestem juz po owu i zostało tylko czekać a, że u mnie z @ znowu były przeboje to nie wiem do kiedy. Myślę, że zrobię koło 2-3 test.
Mama kciukasy za interes. Bede do ciebie przyjeżdżac na zabiegi i nie ukrywam licze na duży upust...
Weroniczka &&&&& za sprzedaż m. Moja kolezanka też sprzedaje i tez jakoś duzo przychodzących i mało chetnych na kupno. A jak już to cenę zbić chcą bardzo
azile współczuję pobudki o 5, ja choc godzinę dłużej miałam.
madlen daj znac jak zapiekanka . Jakoś nie kupuje gotowców i może się skusze. Ja robiłam zupę -krem z dyni , żeberka i pieczone ziemniaki z kapustą kiszoną. Jesienne jedzenie.
Zaraz mam gości na obiedzie;/ . Nie bardzo jestem szcześliwa

reklama
Azile u mnie dzieci uwielbiaja pokrojona w kostke piers z kurczaka podsmazamy dodajemy warzywa na parze i ryz ugotowany w woreczku aldente dusimy i jemy PYCHA calosc okolo 20 minut roboty

Sorki ze tak wlatuje dzieci odgonilam od kompa do sama zajrzalam i lece dalej

Bede w poniedzialek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry