• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

hej mamuski :-)
u nas od dzisiaj prawdziwa jesien,pogoda jak przystalo na Irlandie..czyli deszcz,brakuje jeszcze wiatru :-D
jak poszlam ze smykami do szkoly ,to cieklo ze mnie..,cora psika..mam nadzieje ze ja bardziej nie rozlozy :no:;-)
a wczoraj bylismy na malych zakupach dla naszej Pysi..i kupilismy m.in.lozeczko :-D,wszystko bylo 20%taniej wiec troszke pieniazka zaoszczedzilismy :-):happy:
co prawda zakupy dla Pysi mialy poczekac az zmienimy mieszkanko,no ale promocja tylko do dzisiaj..wiec nie bylo na co czekac..;-)
Liza,Mama gratki spadku wagi..za jakis czas zglosze sie do was w sparwie diety :tak:
wisienka czekam na wynik waszych staranek ;-)
Azalie z czasem nocki beda lepsze :tak:

reklama
Witajcie
Dziś mam fatalny dzień w pracy.
Doła mam w związku z tym strasznego.
AZILE spokojnego dnia z Martusia i niech ten ząbek wyjdzie szybko
MADLEN zdróweczka. Fajnie że obkupiście się taniej.
Miłego dnia

czesc kochane
witam sie, poczytalam was ale nie wiem co ktorej....:sorry:
Lenka to &&&&&&&&&&&& na dziewczynke
madlen pociesze cie ze u nas tez leje
Siorka wlasnie pojechala...:-(szaro buro i leje...
Patrysiu mi sie pochorowal, zostal wczoraj w domku z mezem a my z siorka nad morze pojechalysmy:tak:bylo fajnie i dzis rycze jak o tym pomysle...
Robie malemu inhalacje z soli fizjologicznej ale siedze w domku. Poprosilam sasiadke zeby mi dzieci poodprowadzala i poodbierala. Eh!

bedi to dobrze ze mozesz na sąsiadke liczyc i że Ci pomogła :tak: trzymaj sie i zdrówka dla maluszka.... teraz taka pogoda ze wszystko sie łapie... :-(

A ja dzis jakos tak nie mam z abardzo ochoty na nic :P
Siedze co chwile gram w cos... ogarnełam z grubsza. i o... wieczór nadchodzi... :eek:

Liza, Mama gratuluję spadków wagi:-) u mnie teraz w drugą stronę, jak na razie 59kg czyli 2kg mi przybyło, w poprzednich ciążach najgorszy okres przyrostu wagi miałam miedzy 13 a 17tc - 3kg, no i oczywiście przed samym porodem ale to wiadomo woda się zatrzymywała.

Wisieńka trzymam kciuki, oby się udało.

Mama ten lokal super sprawa, fajnie że wszystko się tak układa, naprawdę miałyście farta i oby tak dalej wszystko gładko szło.

Ja upiekłam dziś jabłecznik - pycha:-) i ostatnio pizza za mną chodzi, była w sobotę i dziś:-) z grzybkami z lasu:-)

Kamil już tydzień jest na antybiotyku i dalej "charczy" więc jutro znów czeka nas wizyta u lekarza.
A tak poza tym to ziąb niesamowity, nosa się nie chce wytchnąć, już wolę jak jest mróz.

Witam kochane wieczornie
ładne macie te wiosenne suwaczki a już najfajniejsze sa te Bożonarodzeniowe)))):-p
mama my obgadane* ale jakoś nie do syta. Pol ma do wszystkich free więc może jeszcze jutro. Nie było cię dziś, zasiedzieliście sie u znajomych???
bedi świetną masz sąsiadkę, ze tak ci pomoże. Moje ..cóż... szkoda prądu
Liza hehe to ci dzien minął...
Natkaa oj jabłecznik to ja poprosze.
A ja zrobiłam sobie mojego ulubionego earl greya z brązowym cukrem i do tego... śledzie ...czy to coś znaczy...hehe chyba, ze jestem żarłokiem

Witajcie :-)
Net mi cos szwankuje i nie wszystkie strony sie otwieraja ale BB na szczescie dziala
Dzis zgodnie z obietnica kupilismy dzieciom szynszyla...zobaczymy co bedzie dalej na razie mega ucieszone
Maciej juz dzis poszedl do przedszkola, za to Marysi oczko zaropialo, na moje oko zapalenie spojowek...przemywam rumiankiem i sola fizjologiczna jak nie pomoze trzeba sie bedzie wybrac do lekarza.

Pozdrawiam wszystkie!!!

reklama
witam sie i ja,

Melduję, że żyję! W piątek szykowanie do imprezy urodzinowej mężusia, w sobotę imprezka, wczoraj sprzątanie po.... dziś ledwo żyję, ale wszystko wraca do normy.
Alinka dziś w domu, bo mieli wolne w szkole, a pogoda na dworze taka, że psa nie wygonisz, więc co tu robić????
Kubula od soboty mnie co dzień zaskakuje - najpierw nie bardzo chciało mu sie główkę podnosić na brzuszku, a tu nagle z dnia na dzień, myk - podpiera sie na przed ramionkach i uśmiech od ucha do ucha, następnego dnia z takiej pozycji podpartej - myk na plecki!
A wczoraj siedział mi na kolankach, oparty o mnie i zaczyna mi sie podciągać do siedzenia - siłacz mały. Tylko ta główka jeszcze lata jak u tych piesków co kiedyś w samochodach jeździły i tak głowami kiwały.

Mama - nieustająco trzymam kciuki za realizację planów,
Wisienka - u Ciebie - za pozytywny teścik,
Lenka - za córcię,
Zuzia - za jak najdłuższy okres euforii u dzieci i pomoc przy szynszylu,
Liza - nie zgiń kobieto całkowicie, jak tak gubisz kiloski,

Nie pamiętam co komu jeszcze - wybaczcie!! Wszystkie Was pozdrawiam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry