• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam poradnie.
Nie mogę już doczekać się urlopu. Nawet w pracy jakoś lżej, może mniej się wczuwam. Dziś chyba pierwszy raz od dawna wyszłam bez stresu i nawet pojechałam z Polem do przedszkola Milusie odstawic.
Zuzinka już widzę jak szalejecie żeby złapać uciekającego szynszyla. Moja kuzynka ma 3 i ciągle jej uciekają.
Katrinka fajnie że już się osprzatałaś. Kubinek zdolniacha że hej! U nas pogoda piękna, złota polska jesień.
Miłego dnia

reklama
powitać babeczki ...mam Was w pracy :-D
jestem od rana sama ..dopiero po 12.00 druga kosmetyczka przychodzi ..czyli już nie długo:)

Natkaa zgadza się ,tez tak myślę ,że mieliśmy farta z tym lokalem ;))
i dzięki za &&& :))

Zuzinka to to powiększył Wam sie rodzinka o przyjaciela na 4 łapkach :))
a Estera bardzoo dziękuje za ubranka :) wszystkie ,które dałam sie przydadzą :)

Wisieńka no ja też niedosty czułam po wczorajszych pogaduchach ,ale cóż ...lecieć trzeba było ..trochę się zasiedzieliśmy i wróciliśmy o 20.30 a wiesz ,że ja szybko dzieci kładę bo o 19.30 więc wieczorem było szaleństwo z kąpaniem ,kolacją i tak dalej ....
&&&&&&& za wypoczynek nad urlopem i za zafasolkowanie ;)))

Katrina dzięki kobietko:)
liczę ,że wszystko ładnie nam wypali:)

Azile jak Marta ???

Sempe ,Joaś ,Pawimi ,Hana DO TABLICY :))))

JA miała dziś babeczkę rano na woskowanie bikini,pach i nóg...za 2 tyg.ma termin porodu ...także nawet w pracy nie "odpocznę " od brzuszkowego tematu ...ale już coraz mniej mi żal......

witam :-)
Zuzinka najwazniejsze,ze BB dziala :-D &&&& za oczko Marysi,aby wsio bylo si ;-)
Mama moze jak sie tak napatrzysz,naglaszczesz to szybciej zarazisz ;-) &&&&& I ~~~~~~ za te upragnione II krechy ;-)
lenka &&&&& za wizyte :tak: a jak sie w ogole czujesz ?

Lenka mówisz--->masz
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

i daj szybko znać :)

Madlen ja już się nie staram ...jak zakładam firmę to nie ma sensu ...
witam Cię słonecznie ;)

Weroniczka przyjemności:)
a jak z mieszkaniem -> sa jakieś oferty kupna?

Mama mysmy pod koniec lutego tez przestali sie starac,bo kupilismy bilety na wakacje..a ja nie bylam pewna jak bede sie czula,no to z wielkim bolem zrezygnowalismy... a tu trach...na totalnym spontanie,w rocznice slubu..:-Di za 2m.bedzie taki maly szkrab...
takze wiesz kochana...wszystko moze sie zdarzyc :-D:tak:;-)
weroniczka udanych zakupow ;-)

reklama
mama dokłądnie zgadzam sie z madlem bedzie co ma byc :-) :***
lenka kciukasy trzymam i czekam na wiesciiiiiiiiiiiiii!!! :tak: :-)
madlen jejku ty juz 30tc... :szok: kiedy to zleciało ? nie pisałam długo i normalnie szok:-)

O dziewczyny macie jakis prosty przepis na torta czekoladowego? Zblizaja sie urodziny Hani i zrobiłabym ale własnie nie piekłam nigdy czekoladowego czy cos w tym stylu... :dry:
help :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry