• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Pawimi tez tak mysle..ale wiesz jak jest..w PL zawsze czepiaja sie biednych :wściekła/y:
Bedi powodzenia..i nie daj sie..jesli dzieci byly w PL z toba,a maz nie pobieral w UK to wydaje mi sie,ze racja jest po twojej stronie :tak:

reklama
no tak madlen, tez uwazam ze racja by byla po mojej stronie ale znowu oni to beda wyliczac nasz wspolny dochod z tamtego okresu i jak juz ktoras z was zauwazyla nikogo nie obchodzi ile on wydawal w uk na zycie:crazy:

Monika
aaahahahahaaa...kurka siwa :sorry:
teraz dopiero widze Twoje wszystkie 4 suwaczki ..wczesniej były 3:baffled:

Bedii
masę sił do walki -&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!

Lenka
???????????????????????????????????? jak po wizycie???

Majqa
???????????

mamo-jak to nie widziałaś że mam 4 suwaczki?Zawsze były,chyba musiałaś przeoczyć.Tylko wtedy były jeden pod drugim.No i przecież mam: mama 2+2 czyli 2 córki,2 synów

Ostatnia edycja:
kolacja zjedzona,mlody siedzi w wannie pozniej cora ,a ja czekam na M.
i dzisiaj mam zamiar isc szybko spac..ale czy mi sie to uda..hmm ostatnio cos zle sypiam..dlugo nie moge zasnac,budze sie w nocy albo nad ranem...i czuje,ze mi snu brakuje..a teraz jeszcze taka jesienna pogoda to juz wogole zasypiam :tak:
Lenka jak po wizycie,daj znac kobieto !!!

Hej Babeczki! wpadam do Was na raty, coś podczytam, nie zdążę nic popisać i znowu mnie nie ma:baffled:
siedzę w domku z leniem okropnym:zawstydzona/y:, brzuch pobolewa, a dziewczynki dokazują jak zawsze, do tego Zosia wymyśliła sobie okropny sposób wymuszania, a mianowicie wkłada palce do buzi i prowokuje odruch wymiotny:szok: kurka skąd jej się to wzięło???? i jak ja mam reagować żeby ją tego oduczyć????

lenka i ja czekam na wieści z wizyty:)
Bedismall mam nadzieję że sprawę ze skarbówką wyjaśnicie na swoją korzyść! &&&&
madlen ja też ostatnio źle sypiam, najpierw usnę z dziewczynkami, potem się budzę głodna a jak się najem to już spać nie mogę, i tak męczę się pół nocy:baffled:

pozdrawiam Was wszystkie, mam nadzieję że uda mi się następnym razem wpaść na dłużej:tak:

Mamo płytki wybrałam jutro mąż jedzie kupić i przy okazji spotkałam sie ze stolarzem i umówiliśmy sie na meble do kuchni.
Pawimi
niestety jeszcze nie sprzedaliśmy mieszkania :-( Nie wiedziałam że to nie taka prosta sprawa :-( Ach... spędza mi to sen z powiek niestety :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry