• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wisieńka pomysle o jakimś karnecie dla Ciebie ;)))

Azile dzięki kochana ..po remoncie na pewno fotki wrzucę :-p
a z jednogarnkowych potraw to chyba leczo ...

Madlen dzięki :) i wzajemnie ..

Zuz inka hahahahaaa odgoniłas dzieci :)))
fajnie,że wleciałaś ..
w poniedziałek idę na pocztę ;-)

ja ogarnęłam domek,podłoga wyschła,pranie schnie na tarasie,odpaliłam kominek zapachowy i mam w domu frezję :)
czas brac sie za obiad ..

reklama
hej kozy łikendowo
słonko świeci- ale rześko jest---jesień wali do drzwi i chyba pomału się rozgaszcza:sorry:
no ni ---byle do BozegoNarodzenia:tak:
główka naiwania---tempka niestety spadła więc czekam na @-- a już nawet tesciora przedwczoraj zapodawałąm bo dziwnie się czułam---popołudniami tempka nawet 37,6---już nawet mdłości miałam:-D:-D jeszcze mam:-D

mamusia - tylko nie chudnij za bardzo bo znikniesz:-p...moj mezu tez się wziąl--juz ok. 10kg zgubił i ciągle jeszcze chce---to już zakrawa na chorobę:-D

dzisiaj dziadek przychodzi na obiadek bo ma urodzinki

miłego dzionka babeczk
zdrówka na te jesienne dni

pozdrawiam

Hej ;)
wpadam na chwilke ;)

Mama05 super ze waga leci, ja od czerwca mam 14kg mniej :-) i waze teraz 64kg :tak: jestem z siebie dumna bo wage mam mniejszą jak przed ciążami :tak:
hana u mnie tez rzeski dzien no ale zimno jest mimo slonca bo wiaterek jest, ale pranie szybko wyschnie... :dry:

Starszaki u babci a mlody spi... ide odkurze na dole i pewnie obiad bedzie za niedlugo ;-)
Milego dnia Kochane!!!

Liza no to gratki wagi ;)))
od razu samopoczucie lepsze co ??

i smacznego ;)

Hana cześć kochana :):*
smacznego obiadku z dziadziem :tak:
i gratki dla pana męża za determinację :)

u nas juz po obiedzie --> rybka była.
ciasto stygnie ..polewę zrobię i za godzinkę do kawki
w sam raz ...zapraszam :-)

LIza Mamm gratuluje sukcesywnego gubienia kg, ja na wiosnę też będę, mam nadzieję
chłopcy byli dzisiaj na zawodach w bieganiu Tomek zajął 1sze miejsce a Antek 8 ale biegł 5 latkami, jestem z nich strasznie dumna. Wymioty trochę dokuczają, ale myślę że to dobry znak i będzie dziewczę:tak:
pozdrawiam

mama05 samopoczucie sie poprawiło jak poszłam sobie kupic spodnie i weszlam w rozmiar 38 :szok: gdzie od 3-4 lat mialam 42..... :P jak nie czasem 44... :dry:
Ja ciosto tez mam, piekłam ze sliwką i jabłkiem :tak: ale ja nie ciastowa, dzieciaki lubia i mój tata ;-)

lenka super dumna mamusiu, no i oby trzecia byla dziewczynka ;-) zycze tego :tak: i trzymam wciaz kciuki ;-)

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie.
Dziś leniuchowaliśmy. Zrobiłam szybki obiadek:rosół, kurczak , ziemniaki i słoik sałatki z piwnicy. Potem poszliśmy na kawe do znajomych i wróciliśmy po 18tej. A teraz mimo lenistwa w dzien już mi się chce spać:szok: Poza tym głodna jestem cały dzień i ciagle jem. Teraz tez napakowałam się aż mnie trzustka czy coś boli:-D
Od następnego piatku mam urlop, jedziemy na tydzien nad morze potem jeszcze na weekend do domku nad jeziorem w Tucznie. A potem mój P już rusza do pracy a ja zostaję sama jeszcze tydzien w domu. Bede już po testowaniu i mam nadzieje, ze w ciązy)))
Miłego wieczoru

reklama
Liza i Mama - gratuluje sukcesów wagowych.
Lenka - to oby te mdłości byly oznaka zamieskujacej dziewczynki.
Wisienka- czekam z niecierpliwoscia na twoje testowanie:) Witam u mnie kolejna ciezka noc. Martusi widac ze cos znowu doskwiera. Obstawiam zeby, ale z tego co doswiadczenie mi podpowiada, to jeszcze dlugo poczekamy na pierwszy zabek.
Dzis wszyscy wyszli z domu, wiec na reszczie jestem tylko z Martusia.
Delektuje sie cisza teraz w domu przy ulubionej kawie.
Milego Poniedzialku wam zycze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry