Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. 
przyniosl ta trabe juz wczoraj i niby cwiczyc ma, na razie nie potrafi porzadnie dmuchnac w ustnik, najwyzej albo on sie zniecheci albo ja ogluchne z tych piskow.
Jestem jeszcze w szoku ale zaakceptowalam i w sumie to sie ciesze. Pomimo tego ze mlodzi bardzo ja widze ze wsrod wojskowych panuje taka moda wczesnego angazowania sie w powazne zwiazki. Moze wlasnie fakt ze czeka na nich zona czy narzeczona pomaga im przetrwac najgorsze chwile podczas misji gdzies tam na drugim koncu swiata.Tak wogole to moj dziec jedzie pojutrze kupic samochod, swoj wybrany, nowiutki pachnacy fabryka i pomimo ze sama takiego bym nie zakupila blogoslawie jak najbardziej jego wybor i podziwiam dojrzalosc. Dziecko mi doroslo w ciagu ostatniego pol roku..
No coz........dobrej nocy bo juz dawno smacznie chrapiecie a mnie jeszcze masa roboty czeka.

Kupilam olejek herbaciany w spraju podobno nie lubia to moze chwile ich odstraszy

coś za dużo wyszło tych m3:-( tak to jest jak z wszystkim się zwleka bo nie ma na bieżąco kasy
moje dziewczyny czasami w czasie zabawy dokazują na fujarce hehe uszy pękają
Z tego co wiem to jak ktos pracuje za granica legalnie to mu sie w Polsce nic nie nalezy z MOPSu

---dobrze ze teraz już ciemniej to do 6 poleże
---super ze krzesełko kupione bo to duża wygoda;-)