• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Przywitać się chciałam ;)

Zuz inka
przyjemnego łikendu z rodzinką ;)

Wisieńka
reset!!!

Lenka
spokojnie...jestś pod opieka ..będzie si!

Katrina
dzięki:) fajne suwaczki:)

Madlen ,Hana,Liza,Patki,Majqa,Weroniczka i erszta ekipy i Wam miłego dnia :)

u nas póki co słonko..ale popołudniu ma padać więc pewnie zaraz na jakichś spacer ruszymy..

reklama
czesc babeczki
miłego dzionka

bedi - sto latek i spełnienia marzeń---jednak mąż potrafi zaskoczyć:-p
wisienka- ciesze się ze sprawy się prostują--- odpoczywaj
czesc mamusia--- to się poplątało---ale rozumiem ze i tak z biznesikiem ruszasz - powodzenia!!-a jak dzieciaczki- jak Domiś w zerówce - a zuzik w szkołce ---zadowolone???

liza - a jak Twoje pociech w zerówce???

buziaki

Witam sobotnio.

bedi wszystkiego co najepsze kochana.

Zuzinka Wy to się macie z tymi wszami. Oby wreszcie udało Wam sie je skutecznie wypedzić.

Lenka nie martw sie na zapas. Lekarz wie co robi. Bedzie dobrze.

Resztępozdrawiam weekendowo. Ja dziś szykuję się na wesele więc zmykam do wanny :) Miłego dnia dziewczynki :)

Hana
tak!!! otworzę ten salon ..nie dam się ;)
Domi w zerówce oki ...czyta proszę Ciebie ..ładnie rysuje..
ale i czasem grandzi :-p
Zuza też daje rade ..widzę,że się bardziej przykłada do pisania ...matma bardzo Jej leży :) pracujemy nad czytaniem czyli każdego dnia po 20 min czyta --->idzie jej oki ,ale trening nie zaszkodzi;-)

bylismy teraz na przedpołudniowym spacerze...rowery ..babki z piasku ozdobione jarzębiną :)
Bonusław wylatany teraz śpi:-p
my z mężem pogadalismy sobie ..pogoda miodzioooo:)

teraz po Zuzę przyjechała jej koleżanka ze szkoły --> pojechały z Hani tata na zawody konne.
Tomi poszedł z Domisiem po zakupy bo będę robić ciasto:) i sobie po męsku pogadają :)

Weroniczka
udanej weselnej zabawy:)

czas na kawę na tarasie ...jaki piękny dzień dzis ..no szok:)

hej :))

uprasza sie o trzymanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! nasza WISIEŃKA nasikała dzis i po 4 minutach pokazała się słaba druga kreska :)
wierzę ,że będzie ciemniejsza i na dniach dostane mmsa z II tłustymi jak Ryszard Kalisz krechami:):)

ja mam dzis szkolenie kosmetyczne i wracam po 15.00 do domku to wieczorkiem wlece do Was:)
udanej niedzieli:)

witam :-)
pokazuje sie na chwilke miedzy pakowaniem kartonow i robieniem obiadu ;-)
czesc juz popakowana,a przede mna drugie tyle :szok: nawet nie wiedzialam,ze tyle tego wszystkiego mamy...:szok:
padam na pyszczek..juz chcialabym miec ta przeprowadzke za soba...a potem jeszcze to wszystko rozpakowac...:szok:..a jeszcze dzisiaj cos mi slabo,ledwo stoje na nogach...nie wiem o co kaman..moze zmeczenie,moze cisnienie..ale czuje sie do bani...:-(
niestety na lezenie czasu brak...jeszcze nie wiem kiedy dostaniemy klucze :wściekła/y:,oby jak najszybciej..,ale mysle ze do srody juz bedziemy na nowym mieszkanku :happy2:
Mama a jak interes,kredyt zalatwiony ? 3mam kciuki,aby wsio bylo si ;-)
Wisienka na razie tak po cichutku gratuluje..i mocno 3mam kciuki,aby kreseczka byla z dnia na dzien ciemniejsza...&&&&&& :tak:
Pawimi gratki dla mlodych..;-),a tobie gratuluje przyszej synowej :tak:
Zuza wszawica jest wszedzie...czy to wakacje ,czy to szkola..wrrrr :wściekła/y:obys pozbyla sie tego paskudztwa na dobre ;-)
Bedi spoznione sto lat !!!!
cos jeszcze chcialam,ale wylecialo z glowy :zawstydzona/y:wybaczcie
wszystkie pozdrawiam :-)

Dzień dobry!

madlen uważaj na siebie, ciągle w biegu to i dzidzia woła mamie "zwolnij!!!"
mama za interes wciąż kciuki trzymam:))))
Wisieńka nieśmiało gratuluję:tak: i czekam na dalsze potwierdzenia:-)

dzisiaj jestem w lepszym humorze bo dziewczynki spały całą noc:tak: na obiad pomidorówka z wczorajszego rosołku i może kilka placków usmaże bo jakoś ochota mi przyszła:-p szkoda że leje, jeszcze wczoraj tak ładnie było, wyciągnęłam emka na spacer z dziewczynkami, poszliśmy nad jeziorko, a jak wracaliśmy to odkryliśmy na niebie piękny okrągły księżyc - zachwytów Hanki nie było końca:-D

reklama
Madlen,odpoczywaj troszkę więcej, bo dzidzia nie będzie zadowolona.

Mama działaj i się nie poddawaj, w Twoim UP podobnie jak w moim w tej branży dotacji nie dają, ale nie martw się na pewno wszystko się uda.

Wisienka, udanego wypoczynku i trzymam kciuki.

Byłam z chłopakami prywatnie u lekarza, bo te nawracające infekcje były nie do zniesienia.Z wizyty jestem bardzo zadowolona, mniej z rachunku w aptece, poszło prawie 300zł, ale liczę na rewelacyjne efekty.
Kamilkowi idą trójki i nie spaliśmy pół nocy, teraz biedaczek odsypia.
W weekend gotowałam leczona zimę, ale muszę przerobić jeszcze jedną taką samą porcję.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry