• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wisienko-gratuluję:)

Dzisiaj przyszło zaświadczenie o dochodzie męża za pierwszy przepracowany miesiąc.Okazuje się że wcale tak źle nie zarabia jak w przeliczeniu na nasze.Składałam na rodzinne i nie wiem czy przyznają,próbować trzeba zwłaszcza że daje się rozliczenie za zeszły rok a wtedy był w Polsce.Tak wogóle to jest jakieś kryterium dochodowe żeby się ubiegać?

reklama
wisienka - super - mówiłam!!!;-) gratuluje i odpoczywaj...ciesz się stanem!!
bedi - no właśnie też mnie zaintrygował podpis:sorry2: no ale jak oki to oki - a kurtałka - jakiego kolorku?
mamusia - dzieki za wszystkie info;-)

padnięta jestem---posiliłam się
pogoda super---normalnie po 20 st.:happy: w domku zimniej:-D
praca praca praca
i mati - maruda---- chce starszego brata:-D
buziam

Wisienka gratulacje!!! Spokojnej, bezstresowej ciąży.

Bedi masz rację niech płaci:-) kurteczka już na zimę czy jesienna? Mnie w tym roku ominie zakup kurtki, mam płaszczyk z pierwszej ciąży.

Hana to bierzcie sie z M. do pracy jak synek chce braciszka:-)

Monika janie pomogę, ale może dziewczyny coś doradzą.

U mnie aktywny dzień, byłam dwie godziny z Kamilkiem w lesie, później przerabiałam jabłuszka, doszło kilka słoiczków do spiżarni:-) później obiadek, koszenie trawy i UWAGA włożyłam jeden słoiczek marynowanych grzybków:-)

natka - ale on chce starszego brata:-D;-) a tak to nie dam rady ---chyba ze m ma jakiegoś w zanadrzu;-)......obie tak z lizą o tych jabłuszkach mówicie---a u mnie schodzą zaraz---co przerobie solidny gar to na cieście mi ląduje:-p---już chyba ze 4 tarty z jabłkami przerobiliśmy w ostatnim czasie---ale wychodzą pyszne:tak:

hana, natka kurtka to taki puchowy plaszczyk, zimowy raczej bo u nas masakrycznie zimno już. W kolorze granatowym?:confused::baffled:
natka grzybki marynowane mmmmmmmmmm, daj troche:tak:

a wiecie co dziewczyny, nie wiem od kiedy ja już tabletek nie biorę ale coś okresu ni widu ni słychu a powinnam zacząć liczyć dni płodne od pierwszego dnia miesiączki,tak? Wmawiam sobie już jakieś mdłości ale oby nie bo u nas to przynajmniej z emka strony byłaby to czarna rozpacz...

Hej kochane.

Katrina ale masz cudowności w domu :)

Wisienka gratuluję fasolki :)

U mnie jakoś czas szybko leci bo interes cukierniczy rozwija się pełną parą i naprawdę już dużo mam zamówień :) Ja się cieszę a dzieci złoszczą bo teraz mało mamy mają. No ale tak to już jest. I tak mają dobrze że jestem cały czas w domu a nie wychodzę gdzieś do pracy ;)

Kartina Kubuś śliczny, a jaki duży

Weroniczka fajnie ze interes się kręci, ja też kiedyś myślałam o wypiekach na zamówienie, ale jeszcze wszytsko przede mną, może kiedyś

Ja dzisiaj padam, trochę mnie brzucho ciągnęło ale po chwili odpoczynku przechodziło. Trzeba wykorzystać piękną aure za oknem, porządki w ogródku, przed domem, w końcu wywaliłam te 4 metrowe słoneczniki, nawet korzenie musiałąm wykopywać, juz więcej zadnych słoneczników, a miały być minaturki, mam też nadzieję ze ostatni raz w tym roku kosiłam trawe, jutro tylko zielsko między kaflami powyrywam i przed domem będzie wsio, tylko czekać na mrozy to pochowam pelargonie i powyrywam turki. Poprałąm pościele , koce, kołdry się powietrzyły, jak jutro będzie pogoda to jeszcze zajmę sie łózkiem teścia. Mamy tyle jabłek, prawi wszystkie pozrywałąm, wszystko czeka w koszach pod drzewami aż M skończy siać na polach i zacznie wszystko znosić do piwniczki.No i najlepsze . zrobiłam sałątkę warzywna i zaraz idę wszamać z dzieciakami, chłopcy zaraz do mycia , póxniej ja i łóżko, o tak.

Spokojnego wieczorku wszystkim

reklama
Wiadomość dla dziewczyn z UK:

Sieć sklepów sportowych JJB wyprzedaje się, z powodu plajty!!!! Mają ceny o połowę niższe niż normalnie. Trzeba sie tylko nastawić na kolejki do kasy (mój małżonek stał dzis w kolejce ponad 4 godziny!!).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry