Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki Joaś. Ja niedługo dołączę do klubu mam zapracowanych, z podkrążonymi oczami i wiecznie nie mającymi na nic czasuWskakuje powiedzieć DZIEŃ DOBRY!!!! i miłego tygodnia wszystkim kobietki!!!! No i przyznać się, że padam na nos ze zmęczenia tak wielkiego, że ani czytać ani pisać nie dam rady, ale musiałam dać znać że żyję - żeby nie było, że się ukrywam!!!

zero pozycji siedzącej , no i zgaga na koniec, bezsenne noce, ale to wszystko da się przeżyć. Najfajniejsze jest obnoszenie się z brzuchem, i zainteresowanie obu płci, haha
Moj Olis jedzie na tygodniowy wyjazd w nastepny poniedzialek ze szkola. Maja wycieczke edukacyjne gdzies daleko na polnocy Wisconsin, w dzikim lesie - szkola ma tam swoj osrodek i od lat dzieciaki z wyzszej podstawowki czyli klasy 4-6 spedzaja tam koniec pazdziernika. Nie moze sie juz doczekac na ta wycieczke, odlicza biedny dni nawet juz mi dzis rano kazal pakowac walizke 

...porcjowanie krojenie to do zamrozenia to do przerobu
...cala kuchnia zachlapana ja spocona...o paznokciach to juz trzeba bylo zapomniec ##$%!!!!

:-)

...zeby sie dziecieciu potem lepiej spalo
Zuza - to nic trudnego, to mocno skwaszone i pelnotluste mleko (tak jak prosto od krowy i niepasteryzowane) po prostu przelewam przez gaze oddzielajac serwatke i po kilku godzinach jak juz ostatnia kropla spadnie utworzony ser miele recznym mikserem z truskawkami i miodem, albo z jakims innym owocem ktory mam pod reka, lub ze szczypiorkiem i czosnkiem

tylko ja zawsze najpierw podgrzewalam a potem odcedzalam i wychodzil klasyczny bialy ser. Teraz sprobuje Twojego przepisu.
Zuz inka
jak tam u Was walka?? zakończona??
a Estera jeszcze 2w1..już ma serdecznie dość![]()
Mój Marcin wczoraj miał 10te urodziny!!!! Tak kochane od 10 lat jestem mamą :-)
sprzedane mieszkanie :-) :-) :-)

. Super ze wytancowalas sie