• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej hej..........

Jejku jakie tu pustki:szok:
Ja nie wyrabiam z formą:-( Jestem na wysokim obrotach cały dzień i siadam w zasadzie ok 19.00 - mam dość. Jak przychodzi wieczór to leżę i nie mam na nic już siły. Byłam dziś z Domisiem na kontroli oczu i niestety nie ma poprawy:-( Jestem załamana bo lekarka powiedziała że jeszcze spróbujemy przez kolejne 6 tygodni z zasłanianiem oka a jak to nic nie da to już mu taka wada zostanie...Miałam nadzieję na mega poprawę a tu kompletnie nic!Z tego powodu też byłam w szkole spacerkiem 4 razy...w międzyczasie wysprzątałam obie łazienki - dwa krótkie spacery z psem i spacerek do sklepu...Odkurzyłam górę i dół. Teraz pranie i prasowanie mnie czeka ale kręgosłup odmawia posłuszeństwa.

Joas, Agapa i reszta - zdrówka dla was. Więcej nie popiszę. Boli mnie spojenie a już brałam rano No-spę forte bo mnie bruch bolał...

reklama
ha ha...laski o ciekawej profesji w piatkowy wieczor ;-) ale musze przyznac ze czulam sie dziwnie w takim przebraniu chociaz obok byla cala masa kobiet podobnie wygladajacych, pewnie gdybym nie byla tam z mezem to nie odwazylabym sie wejsc na taka imprezke:tak:

Jestem i ja!
Dzieci uspione ale i ja padam na ryjek.
Bedi u mojej Ani tez tak bylo ze pomimo cwiczen oczko sie nie ustawialo dlatego zdecydowano o operacji
Patik mnie nawet moja mama podziwia ze z cala czworka sama na spacery wychodze...wozek rower rolki hulajnoga...dobrze ze psa nie mamy:-D;-)
Mamo super ze klienci sa, zdobedziesz renome bedzie wiecej :tak:
Majqa ja tez czekam na decyzje ministra ale obawiam sie ze nic sie juz nie zmieni i Maciek bedzie musial isc jako 6-latek do szkoly

Pozdrawiam:-):-):-) i lece zdjecia Pawimi ogladac:-p

hej ho ;)
ja tkwie w 4scianach bo mlody chory...dopiero drugi dzien a juz mam dosyc,wrrr dzisiaj mam meza w domu,to z nim posiedzi a ja ide z mala na dlugi spacer,bo oszalec mozna w chalupie...
pawimi zdjecia widzialam i musze przyznac,ze niezla mamuska z ciebie ;)
bedi jak brzuch ??
patik gratki,ze dalas rade z cala trojka :)
pozdrawiam :))

Dzień dobry!

Obudziłam się dzisiaj z bólem szyi:baffled: nie wiem czy to od spania czy mnie przewiało wczoraj...
Emek ma wolne, ale wymienia części w samochodzie u sąsiada na kanale i tyle znów z jego wolnego, ale już się nie odzywam, bo wiem że trzeba to zrobić. Nie wiem czy Wam pisałam, ale kupiliśmy Forda Galaxy żeby się pomieścić z 3 fotelikami, mamy więc teraz wesoły autobus;-)

madlen zdrówka dla synka! miłego spacerku, ja też świrowałam już w domu, bo ostatnie tygodnie ciąży siedziałam w domu, tyle co na badania i do lekarza, oby już się ociepliło to i samopoczucie będzie zupełnie inne:)
pawimi z komentarzy dziewczyn wnioskuję że impreza była udana - fotek nie widziałam,ale pamiętam Twoje zdjęcie z synem, na którym wyglądałaś jak jego rówieśniczka, do tego przebranie i wszystko można sobie wyobrazić;-)
Zuz-Inka no nie ma to jak doświadczenie wielodzietnej mamy:-D pewnie i z psem nie byłoby problemu:tak: Ja dopiero się wprawiam;-)
Bedismall kciuki za poprawę wzroku u Dominika &&&& i nie szalej tak :no:

dużo słonka życzę:-)

Witam!
Jestem tu nowa i jeszcze nie wiem co i jak...
No to cóż, 2 dni temu wszystkie wykonane testy ciążowe wykazały,że jestem w trzeciej ciąży. Nie ukrywam,że jest tą ciąża nieplanowana. Jestem jeszcze w lekkim szoku, nie wiem ja ja sobie poradzę z trójką dzieciaczków. Moja Pierworodna za parę dni kończy 4 latka, Synek w listopadzie skończył 2. Nie chciałam już więcej dzieci, bo nie mam wielkich zdolności wychowawczych, często trudno mi ogarnąć dwójkę, a co będzie z trójką? Tak wiem, niektórzy stwierdzą,że powinnam wiedzieć już skąd się biorą dzieci...Jestem na urlopie wychowawczym, pracuje tylko mąż. Raz mam napady płaczu, a raz powtarzam sobie, że muszę dać radę. Jak sobie radzicie z 3dzieciaczków? Jak to wszystko zorganizować. Gdy pojawił się na świecie Synek to córeczka stała się bardzo zazdrosna, właściwie to do dziś jest. Jak podzielić czas na trójkę dzieci i jeszcze znaleźć chwilę dla siebie? Czy możliwe jest żeby potem, po odchowaniu Maluszka znaleźć gdzieś pracę?

reklama
zuza zdjecia, cale trzy zreszta sa na fb, nie tutaj ;-)

doszukalam sie, stroj odwazny ale jak sie ma taaaaka figure to mozna zaszalec:-p

Patik my mamy VW sharana z 7 fotelami wiec to samo :-D a najbardziej oblegane sa tylne miejsca w bagazniku:confused:

Hana(z kropka) ;-) da rade da jak poczytac na tym watku :-)

Madlen 100 lat z okazji kolejnej 18-nastki!!!!!

Pozdrawiam i mam nadzieje zagladnac wieczorem...tylko cos napiswzcie :cool2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry