patik80
Fanka BB :)
Hej
Wisieńka mocno ściskam kciuki &&&&&&&&
pawimi dziękuję w imieniu Zosi za życzenia :-) a tak naprawdę mam mętlik w głowie z tym pichceniem - na pewno będzie jakiś torcik, sernik z brzoskwiniami, muffinki z kremem, chcę zrobić sałatki (gyros, selerową i jakąś jeszcze????) mam zamiar cos pokombinować z ciastem francuskim na zasadzie kieszonek z farszem) i nadal myślę co jeszcze
zdrówka dla Waszych dzieciaczków!!!!
No i Wszystkiego Naj Kobietki!!!!:-):-):-)
Wisieńka mocno ściskam kciuki &&&&&&&&
pawimi dziękuję w imieniu Zosi za życzenia :-) a tak naprawdę mam mętlik w głowie z tym pichceniem - na pewno będzie jakiś torcik, sernik z brzoskwiniami, muffinki z kremem, chcę zrobić sałatki (gyros, selerową i jakąś jeszcze????) mam zamiar cos pokombinować z ciastem francuskim na zasadzie kieszonek z farszem) i nadal myślę co jeszcze

zdrówka dla Waszych dzieciaczków!!!!
No i Wszystkiego Naj Kobietki!!!!:-):-):-)
mam nadzieje ze u Wisienki to tylko falszywy alarm, przeciez miala USG juz wczesniej robione i wszystko bylo ok to skad niby teraz nagle wady genetyczne sie znalazly 
ja pijaczka nr 1 w tym kraju
zdjęcia świetne - Ty laseczka;-)--- a jak u was ze sniegiem---bo u nas mówią ze sypie jeszcze ale nie wiem czy w Twoim rejonie...
,u nas tez slonca chwilowo brak,wieje i pada deszcz,a juz bylo tak fajnie..wiosennie
az mi się ciepło zrobiło
polałabym jeszcze ale nie chce przesadzić--- mnie migrena łapie od łyka piwa