Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczynki dziadka wymęczyły;-)Jaśko skończył wczoraj 7 miesięcy
a przecież niedawno się urodził

no daaawno nie było.

Podobnie jak po mojej ukochanej kawusi

Rozmiesze Cie ze kiedys ciezka zima otwieram zaluzje a tu w sniegu wyryte "kocham Cie" wiec Twoje zdjecie przypomnialo mi ten maly epizod. Zreszta haha! znalazlam, a niech tam - wkleje nawet

Dzis upal nieziemski, jutro ma byc jeszcze gorzej...Wspoczuje tym dzieciakom ktore juz od tygodnia do szkoly chodza, musi to byc dla nich masakra ze takie lato za oknem a one zamkniete w klasach, my na szczescie jeszcze wakacjujemy te kilka dni. Musze dzis podkoczyc na male zakupki, moze troche sie poopalac bom blada po tym lecie az wstyd ze niby jezioro i swoja plaze mam na ogrodzie a stasze bladoscia jak nie powiem co
No i takie tam codzienne obowiazki jak pranie, kulanie obiadu itp. Z mniej sympatycznych informacji to musze skrabnac ze moj pierworodny za niecale 2 tygodnie jedzie znowu...wiadomo gdzie
Mial nie jechac, cieszylam sie i znowu dostal zmiane rozkazow
No nic, jakos to przetrawie, raz przezylam, przezyje moze i teraz ponownie....Buziaki sle i do uslysznia!
No chyba, ze go jeszcze gdzies wyślą na 2 miesiące więc trzymajcie kciuki coby nie