Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zameldować że żyję podpisać listę 

wstawałam dziś 15 minut a nie jak zawsze 30 minut

ale już nie pierwszy raz tak mam ale się nakręciłam i nawet sobie objawy wkręciłam
więc chłop nie wytrzymał i test kupił bo na nic tłumaczenie że stres że przemęczenie że choroba że się zabezpieczamy jak sie kobieta wkręci to nie ma przebacz

no ale test wyszedł negatywnie no i dziwnym trafem nawet jakos objawy mi minęły 
my ponad rok żyliśmy osobno widując się rzadko a jesteśmy razem i żadne z nas nie zdradziło bo się kochamy i i=okazji nie szukamy
a że wychodzimy czasami osobno że mamy swoich nie tylko wspólnych znajomych to tylko świadczy o naszej odrębności a nie o tym że planujemy zdradę
i kochana nie smutaj się tylko wpadaj do nas i poprawiaj sobie nastrój 
zazdroszcze tego słoneczka może nie takiego upalnego ale takie 25* i słonko to bym chciała jeszcze choć przez wrzesień 
ale chyba bylo mi to potrzebne, a ze pogoda straszna to i dzieciom sie dobrze spalo. Dzis ide do lekarza popoludniu ze soba z wynikami, z Maciejem bo juz chyrczy a pulmikort mi sie skonczyl i z ania bo jak miala miesiac temu angine to niby jest dobrze ale pokasluje. Powinnam isc z nia do laryngologa ale terminy takie ze najpierw sprobuje co pediatra powie.
a na zakupy mi sie nie chce bo leje i ani z dziecmi ani ich zostawic. jutro Mama przyjedzie to wtedy skocze, na jutro jeszcze nic nie potrzebuja.
to ci nie zazdroszczę jutrzejszych zakupów 

moi by mi chyba żyć nie dali jak by nic nie mieli
Julka to się jutra doczekac nie może 

ale zazdroszczę ci tego że możesz sobie napalić w piecu
u nas ofrzewanie co prawda gazowe ale nie my jesteśmy upowarznieni do włączania tego ogrzewania tylko właściciele domu
ale na razie nie jest tak źle a po tem jak im się powie że chłodno to sami przychodzą i pytają czy nie chcemy już ciepełka bo oni od biedy mają jeszcze kominek ale to fajni ludzie 

uwielbia przedszkole a jak bedzie z Domisiem to sie okaze
niby chodzil do przedszkola prywatnego jak pracowalam w tamtym roku,ale jak bedzie teraz...okaze sie na dniach

a upaly malinka owszem, bywaja u nas mniej wiecej do konca pazdziernika, no moze nie calkiem u p a l y ale takie 25 jak piszesz;-)
czyzby w ostatnim roku postanowil nadrobic straty ktore poniosl przez tyle klas???
a tymaczasem pozdrawiam wszystkie i buziaki!