• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dzieki za powitanie:)
Na razie tylko was podczytuje bo zdecydowani jeszcze nie jestesmy.Dokladnie mowiac to maz nie jest zdecydowany.Fakt, ze chlopcy juz sa coraz mniej problemowi,skonczyly sie pieluchy a od kilku dni nawet nocniki z domu wynioslam:-)
Witek poszedl w koncu do panstwowego przedszkola a Antos pojdzie od przyszlego roku.Jak dla mnie wszystko wspaniale sie uklada, jeszcze moja mamusia pojdzie na emeryture od przyszlego roku..
Co do trzech chlopakow to tak jak Pawimi mam swiadomosc ,ze moze sie nie udac i bedzie 3 lobuz :rofl2:
Tylko ,ze przy poprzednich ciazach poprostu chcialam miec dziecko i nic nie wiedzialam o planowaniu plci.Teraz wiem chyba sporo wiec chcialabym sprobowac, jak sie nie da to juz 4 raz nie bede sie starac o dziewczynke
Ojej ale sie rozpisalam
A tak w ogole to widze tu stara znajoma Weroniczka pamietasz mnie?

reklama
Hej hej.
Aneczko oczywiście że Cię pamiętam:) A na pocieszenie jestem zywym dowodem że mimo bardzo nikłych szans na dziewczynkę ( w rodzinie męża przewaga facetów jest czterokrotna kilka pokoleń w stecz) córeczkę można mieć:) I to jaką:)

A ja Wam powiem że planujemy z mężem zakup większego mieszkania. A jak kupimy to kto wie czy nie postaramy się jeszcze jedno maleństwo. Mówię Wam jak bardzo bym chciała. I tak naprawdę powstrzymuje mnie tylko brak miejsca na kolejne łóżko w domu:/

No nic kochane na razie zmykam bo jeszcze godzinka i idę po chłopców do przedszkola a potem przyjeżdża sisostra bo che żeby jej coś uszyć. Tak więc pewnie będę dopiero wieczorem.

Całuski dla Was wszystkich i waszych pociech.

Hejka!
Dzieci w osrodkach edukacyjnych wiec ja powinnam miec wiecej czasu ale postanowilam uporzadkowac papiery, powyciagalam zimowe ciuchy z pudel i znalazlam sobie jeszcze mnostwo innych zaleglych zajec. Dzis wpadam na chwilke zobaczyc co u Was i tez znikam bo Ania zaraz ze szkoly wroci a i M dal znac ze juz jedzie

Sempe cos ten Wasz ksiadz niedouczony bo jest i błogosławiona Alicja (polska meczennica II wojny swiatowej) i sw Alicja dominikanka patronka studiujacej mlodziezy katolickiej. Udanej imprezy zycze!

Mauren zagladaj jak tylko komp pozwoli. Znam ten bol moj komp juz tez na wymarciu jak to mowil moj psor od ekonomi zuzyty moralnie do cna :-D ;-). Ostatnio kumpel z Poznania na wakacjach byl to go jeszcze przeinstalowal i dziala...ale jak dlugo kto wie?

Aneczka witaj!

Bedismall my mielismy ta sama sytuacje ze tez parka juz byla wiec byle zdrowe trzecie bylo. teraz pasowalaby cora ale byle zdrowe bylo

Mamo nie smutkuj sie kochana!!!! Patrz ile kobiet za Toba, za Wami trzyma &&&

Joas troche chwil odpoczynku dla Ciebie bo potem, bedie trudno, zreszta sama wiesz najlepiej

Weroniczko zaczynam podejrzewac ze pragnienie posiadania kolejnego dziecka u mam wielodzietnych jest juz chorobliwe ;-) oby udalo sie znalezc cos wiekszego!! &&&

Anaklim witaj! Juz sie martwilysmy ze do nas nie zagladasz

A ja dzis dostalam nagannego maila od nauczycielki J. ze niby zrobil test szybciej niz reszta i stwierdzil ze utnie sobie drzemke i ze...ja mam cos z tym zrobic, tylko co ja moge zrobic? :baffled:no najwyzej z kawa moge pewnie do niego jechac coby sie obudzil i nie zaczal chrapac na lekcjach buahahaha, no smieszna nauczycielka, zamiast sama porozmawiac z doroslym facetem to ona mi bzdety wypisuje jak skargi na siedmiolatka:rofl2:

Usmialam sie jak norka :-D :-D :-D nie powazna ta nauczycielka :no:

Pozdrawiam i zycze udanego weekendu!!!

Ostatnia edycja:
Jestem lejdis;-)
jakos tak ogolnie mnie wena opuscila,ale dzis juz jest lepiej-mam srodek cyklu-dzialamy z nadzieja ,ze sie uda:tak:jak co miesiąć:sorry2:
ANECZKA- a jakie to wyczytalas metody na córke???
ja mam parke,ale bez żadnych konkretnyc dzialan-tak wyszlo;-)dzialalismy w te same dni cyklu i raz corka a raz syn,teraz mam nadzieje ze sie uda zajsc choć juz troche rece opadaja..ale poki co nie poddaje sie-choc hormony juz mnie roznosza-od lutego biore..

ZUZKUS- a Wy jak dzialacie w temacie baby czy zostawiacie to losowi;-)
WERONICZKA- jak dzis chlopcy w przedszkolu???u mnie git:tak:
SEMPE,PAWIMI- :*:*
ANAKLIM- no w koncu sie odezwalas:tak:
BEDISMALL- gratuluje synka:tak::-)jakie imie wybraliscie???
JOAŚ- jak tam net naprawiony??;-)
MAUREN,ANNA.S- buziaki i dla Was:tak:

Mama05 Właściwie nie znalazłam chyba nic nowego.Chciałabym tylko trochę dopomóc losowi.Myślę właśnie o metodzie owulacyjnej i kalendarzu chińskim.Metoda owulacyjna wydaje się logiczna choć wiadomo, że są faceci ,z którymi dziewczynka i tak nie wyjdzie ale spróbować można;-) jeśli chodzi o chiński kalendarz to gdzieś czytałam ,że opiera się on na fazach księżyca ale tak do końca nie wiem czy to prawda.Tak czy siak nie spieszy się mi wiec mogę sobie pokombinowac:-)Tobie życzę powodzenia w staraniach a ja najpierw muszę męża namówić:tak:
Co do przedszkola to mój Wituś też zaczął chodzić teraz do nowego przedszkola ale chodził już wcześniej trochę do innego wiec wział to na spokojnie.Z Antkiem będzie gorzej bo on az taki śmiały jak brat nie jest.No ale to dopiero za rok się będę martwić.

ANECZKA- to ja kiedys widzialam ten kalendarz:tak:wychodzi mi ,ze do konca roku od marca niby córka a czy sie uda i Kto bedzie to sie okaze:sorry2:
powodzenia w przekonywaniu męża:tak:bedzie dobrze;-)

Wśród moich koleżanek się sprawdził.Teraz moja kuzynka bedzie próbowała robić córcie według metod, o których jej powiedziałam.Jak jej się uda to już będę mocno zdeterminowana żeby spróbować.Mama a sprawdzałaś poprzednie dzieciaczki?

reklama
Witam sie sobotnio!
U nas dzisiaj jakoś leniwie.Nie chce mi się ruszyć ale chyba zaraz się wezmę i pójdę z chłopakami na spacer.
Mama na pewno dobrze sprawdziłaś? Pamietaj, że musisz patrzeć na swoje ukończone lata.U moich wszystkich znajomych się sprawdza ale wiadomo z drugiej strony , że to i tak raczej trzeba traktować z przymrużeniem oka ;)
Tak czy owak namówienie mojego męża nie jest prosta sprawą bo muszę to robić niezwykle ostrożnie(niestety on choruje trochę i stres wyzwala nawroty choroby)Chciałabym usiąść i poważnie porozmawiać ale zwyczajnie się boję..
Weroniczko to trzymam kciuki za większe mieszkanko.Co do 4go dzieciątka to podziwiam ciebie i mężulka.Chyba powinien pogadać z moim hehe ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry