Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Hejka!
Wlaczylam kompa bo trzeba bylo wplaty porobic wiec i na BB zagladam.
Nie pisze bo nie chce byc monotematyczna a u mnie caly czas czarna seria. Najpierw maciej zapalenie pluc. powiem Wam ze straszna schize mialam bo doktorka pomimo dusznosci i mocnej obturacji stwierdzila ze mozemy zostac w domu
Taaak z jednej strony lepiej ale...czy ja nie robie krzywdy wlasnemu dziecku, moze lepiej zglosic sie do szpitala???? Po dwoch dniach dusznosci ustapily na tyle ze maciek dal rade przesypiac spokojnie noce wiec zaczelam sie uspokajac. Ale potem byla ta nieszczesna wirusowka najpierw Ania 2 dni, potem Krzys a na koncu ja. dobrze ze wypadlo to sobota niedziela to m byl bo ja taka slaba bylam ze glowy nie moglam podniesc. No i z praca M dalej nie wesolo bo niby jest ale za taka kase ze
mysli wiec o zmianie a na razie meczy mnie nastrojami typu co ja za facet ze rodziny nie moge utrzymac, ze honor, ze meska ambicja itd.....
wiec wiecej wam nie smece, czytam na biezaca sil wszystkim zycze, zdrowia i dobrego nastroju
pozdrawiam :-)
Wlaczylam kompa bo trzeba bylo wplaty porobic wiec i na BB zagladam.
Nie pisze bo nie chce byc monotematyczna a u mnie caly czas czarna seria. Najpierw maciej zapalenie pluc. powiem Wam ze straszna schize mialam bo doktorka pomimo dusznosci i mocnej obturacji stwierdzila ze mozemy zostac w domu
Taaak z jednej strony lepiej ale...czy ja nie robie krzywdy wlasnemu dziecku, moze lepiej zglosic sie do szpitala???? Po dwoch dniach dusznosci ustapily na tyle ze maciek dal rade przesypiac spokojnie noce wiec zaczelam sie uspokajac. Ale potem byla ta nieszczesna wirusowka najpierw Ania 2 dni, potem Krzys a na koncu ja. dobrze ze wypadlo to sobota niedziela to m byl bo ja taka slaba bylam ze glowy nie moglam podniesc. No i z praca M dalej nie wesolo bo niby jest ale za taka kase ze
mysli wiec o zmianie a na razie meczy mnie nastrojami typu co ja za facet ze rodziny nie moge utrzymac, ze honor, ze meska ambicja itd.....wiec wiecej wam nie smece, czytam na biezaca sil wszystkim zycze, zdrowia i dobrego nastroju
pozdrawiam :-)
powodzenia-na pewno wszystko bedzie slicznie!!!