hej
anaklim mysmy wczoraj tez byli na sniegu,tez nieduzo go bylo ale potem sie sniezyca zrobila ze hej!
,a pod domem nic nie padało,aż dopiero z rana. Dostałam smsa ze szkoły że normalnie są otwarci, a teraz jak zaprowadzałam młodego do przedszkola to się wściekłam nie na żarty, Vanessie poginęło wszystko: czapka,szalik,rękawiczki(ledwo wczoraj kupilam) i biedna stała na dworze i się trzęsła,gdzie te nauczycielki do cholery!!! Rano widziałam dziewczynkę w letniej sukieneczce,podkolanówkach i tyle tylko ze w kaloszach ale lichych,matke normalnie zamordowalam wzrokiem!!! Co za ludzie, -3*C a ona sobie jaja robi,dziecka jej nie szkoda
mama05 a ja mysle ze jest si
prosze cie oszczedzaj sie teraz,nie mysl co ma byc,grzecznie bierz leki i lez poki co,dziewczyny maja racje to moglo byc tylko plamienie azarodek sie zagniezdzil,trzymam mocno &&&&&&&&&&& i czekam na wiesci,łap tu jeszcze~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od Patryka (na razie takie imię mamy dla maluszka)
anaklim mysmy wczoraj tez byli na sniegu,tez nieduzo go bylo ale potem sie sniezyca zrobila ze hej!
,a pod domem nic nie padało,aż dopiero z rana. Dostałam smsa ze szkoły że normalnie są otwarci, a teraz jak zaprowadzałam młodego do przedszkola to się wściekłam nie na żarty, Vanessie poginęło wszystko: czapka,szalik,rękawiczki(ledwo wczoraj kupilam) i biedna stała na dworze i się trzęsła,gdzie te nauczycielki do cholery!!! Rano widziałam dziewczynkę w letniej sukieneczce,podkolanówkach i tyle tylko ze w kaloszach ale lichych,matke normalnie zamordowalam wzrokiem!!! Co za ludzie, -3*C a ona sobie jaja robi,dziecka jej nie szkodamama05 a ja mysle ze jest si
prosze cie oszczedzaj sie teraz,nie mysl co ma byc,grzecznie bierz leki i lez poki co,dziewczyny maja racje to moglo byc tylko plamienie azarodek sie zagniezdzil,trzymam mocno &&&&&&&&&&& i czekam na wiesci,łap tu jeszcze~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od Patryka (na razie takie imię mamy dla maluszka)
Patryś,tak,lubi mamusię pokopać ale jest fajnie ułożony żę jeszcze tak nie miałam wcześniej,jego kopniaki nie powodują mi drętwienia nóg ani nic z tych rzeczy,do tej pory czułam się rewelacyjnie,teraz to już zgaga na okrągło cała dobę i bóle krzyża,muszę się z mężęm na basen wybrać,na razie to sanki zaliczamy z dziećmi dzień w dzień póki śnieg jest bo w Anglii to kiepsko z nim raczej,dziś zakupiłam drugą parę sanek żeby się już nie kłócili kto pierwszy zjeżdża,a my mamy większą frajdę niż oni,hehehe
ale nie,ja tam śnieg uwielbiam,zwłaszcza jak dzieci śie tak hahają,jak to anaklim ujęła jest bosko
, bóle krzyża męczą mnie już od dawna (jestem niska, dzieci rodzą się raczej duże i mam bardzo pogłębioną lordozę) - basen pomaga ale tylko na parę godzin. Musiałabym chodzić codziennie. Dobrze że zgaga zbytnio nie męczy
zrobilam dzis i nadal II kreski i ta ciążowa mocniejsze niz wczorajsza