hej
anaklim mysmy wczoraj tez byli na sniegu,tez nieduzo go bylo ale potem sie sniezyca zrobila ze hej!
,a pod domem nic nie padało,aż dopiero z rana. Dostałam smsa ze szkoły że normalnie są otwarci, a teraz jak zaprowadzałam młodego do przedszkola to się wściekłam nie na żarty, Vanessie poginęło wszystko: czapka,szalik,rękawiczki(ledwo wczoraj kupilam) i biedna stała na dworze i się trzęsła,gdzie te nauczycielki do cholery!!! Rano widziałam dziewczynkę w letniej sukieneczce,podkolanówkach i tyle tylko ze w kaloszach ale lichych,matke normalnie zamordowalam wzrokiem!!! Co za ludzie, -3*C a ona sobie jaja robi,dziecka jej nie szkoda
mama05 a ja mysle ze jest si
prosze cie oszczedzaj sie teraz,nie mysl co ma byc,grzecznie bierz leki i lez poki co,dziewczyny maja racje to moglo byc tylko plamienie azarodek sie zagniezdzil,trzymam mocno &&&&&&&&&&& i czekam na wiesci,łap tu jeszcze~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od Patryka (na razie takie imię mamy dla maluszka)
anaklim mysmy wczoraj tez byli na sniegu,tez nieduzo go bylo ale potem sie sniezyca zrobila ze hej!

mama05 a ja mysle ze jest si