reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

hej
anaklim mysmy wczoraj tez byli na sniegu,tez nieduzo go bylo ale potem sie sniezyca zrobila ze hej!:szok:,a pod domem nic nie padało,aż dopiero z rana. Dostałam smsa ze szkoły że normalnie są otwarci, a teraz jak zaprowadzałam młodego do przedszkola to się wściekłam nie na żarty, Vanessie poginęło wszystko: czapka,szalik,rękawiczki(ledwo wczoraj kupilam) i biedna stała na dworze i się trzęsła,gdzie te nauczycielki do cholery!!! Rano widziałam dziewczynkę w letniej sukieneczce,podkolanówkach i tyle tylko ze w kaloszach ale lichych,matke normalnie zamordowalam wzrokiem!!! Co za ludzie, -3*C a ona sobie jaja robi,dziecka jej nie szkoda

mama05 a ja mysle ze jest si:tak: prosze cie oszczedzaj sie teraz,nie mysl co ma byc,grzecznie bierz leki i lez poki co,dziewczyny maja racje to moglo byc tylko plamienie azarodek sie zagniezdzil,trzymam mocno &&&&&&&&&&& i czekam na wiesci,łap tu jeszcze~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od Patryka (na razie takie imię mamy dla maluszka)

reklama
bedismall pogłasiaj ode mnie Patryka:). ON też tak ciągle "chodzi" ci po brzuchu? Hania rusza się prawie cały czas... to moje dwa maluchy były leniuchami w porównaniu do niej. Oby była spokojniejsza jka juz sie urodzi :)
A co do kradzieży to niestety u nas też się to już zdarzyło tyle że jak Kasia w drugiej grupie w przedszkolu była. Na twoim miejscu też bym się wściekła.
mama ja uważm że o nie jest zbyt duża dawka jak na podtrzymanie ciąży. Jak z Michałkiem po clo się udało to kazali mi brać łącznie i duphaston i luteine (duphaston 1tabl razy1 a luteinę 2razy po dwie)... No ale wygląda na to ze co lekarz to inne leki i nne dawkowanie... Kciuki zaciśnięte cały czas :)
ewusek chyba wszystkim nam napadało :) 100 lat dla twojego synka!!

Właśnie będę z moim M. skręcać komodę dla malucha, dzisiaj kupiliśmy...

Izulka Hania jest świetna :) przecudna i ten ząbek :-)

nasza komoda z przewijakiem już skręcona! teraz czas na zasłużony odpoczynek... Ja chyba powoli zmykam do łóżeczka.

Zyczę wszystkim spokojnej nocy i słodkich snów

hej
Haniula miodzio normalnie,chyba lubi szamać,fajny bobo,jest za co potrzymać;-)

ewuniaf mam dobre wieści,wszystko się znalazło pod ławką w szatni ale swetrami to się ciągle wymienia z koleżankami,kto wymyślił identyczne mundurki?:wściekła/y:Patryś,tak,lubi mamusię pokopać ale jest fajnie ułożony żę jeszcze tak nie miałam wcześniej,jego kopniaki nie powodują mi drętwienia nóg ani nic z tych rzeczy,do tej pory czułam się rewelacyjnie,teraz to już zgaga na okrągło cała dobę i bóle krzyża,muszę się z mężęm na basen wybrać,na razie to sanki zaliczamy z dziećmi dzień w dzień póki śnieg jest bo w Anglii to kiepsko z nim raczej,dziś zakupiłam drugą parę sanek żeby się już nie kłócili kto pierwszy zjeżdża,a my mamy większą frajdę niż oni,hehehe
Patryś ponadto jak mnie kopie to wszystko mu widać,normalnie bomba,podniecam siętym strasznie,jak przeciąga tak łapką że ją widać,pierwszy raz czegoś takiego doświadczam,każda ciąża jednak inna,ja jeszcze wózka nie kupiłam...i wciąż nie wiem co i jak bo jak śniegów nie będzie to spacerówka wystarczy a jak będzie tak dawać czadu jak teraz to czołg trzeba będzie kupić:eek:ale nie,ja tam śnieg uwielbiam,zwłaszcza jak dzieci śie tak hahają,jak to anaklim ujęła jest bosko

Ostatnia edycja:
Wiem o czym mówisz Bedismall. u nas też widać czasem zarys całej stópki przez skóre jak wystawi :-D, bóle krzyża męczą mnie już od dawna (jestem niska, dzieci rodzą się raczej duże i mam bardzo pogłębioną lordozę) - basen pomaga ale tylko na parę godzin. Musiałabym chodzić codziennie. Dobrze że zgaga zbytnio nie męczy :)
a co do śniegu to rzeczywiście zwykle rodzice mająwiększą frajdę niż dzieci. Tej zimy jeszcze nie szaleliśmy z sankami bo w sumie dopiero dzisiaj tyle spadło. Pewnie nadrobimy to jutro heheh

I ja jestem, ale zaraz spac ide bo po tych porannych i popoludniowych odmiataniach plus pobudka w nocy jak M wyjezdzal to mi sie oczy zame zamykaja.

U dentysty zalatwione, jeszcze 2 dziurki znalazl ale umowilam sie juz po wyplacie. Krzys ok Maciej tak jak mowilam ma niby tylko katar ale daje szmery w oskrzelach wiec dalej inhalacje.
Macius poparzyl paluszka u reki i dopiero niedawno zasna na siedzaco u mnie na kolanach trzymajac lapke w zimnej wodzie. Dalam mu nanoc nurofenu, bo niby sparzenie niewielkie ale oby noc spokojna

Izunia sliczna Mala Kokietka :-*
Mamo &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mauren co u Ciebie:???? Martwimy sie!!!!
Ewunia ja tez mam lordoze wiec wiem co to znaczy!

A u nas snieg mokry bo temperatura dodatnia i na sanki sie nie nadaje ale balwan juz przed domem stoi

Pozdrawiam i lece do lozka

Zuzkus też ci dokucza ból pleców? jeszcze przed ciążą chodziłam do fizjoterapeuty. jak regularnie ćwiczyłam mięśnie brzucha to nie było tak źle z tym bólem. Teraz jest tragedia. Pół nocy nie śpię bo nie mogę zanleźć wygodnej pozycji do leżenia przez te plecy, zwłaszcza jeśli w ciągu dnia ponoszę Michała na rękach. Nie mówiąc o tym że jak się schylę po coś to się wyprostować nie mogę :(

no nic chyba jednak czas już spać... Więc jeszcze raz życzę kolorowych snów wszystkim. dobranoc

Ostatnia edycja:
HELLLO,HELLLO;-)
jestem porannie,mialam w planie zrobic test jutro ,ale plany wziely w lep:-pzrobilam dzis i nadal II kreski i ta ciążowa mocniejsze niz wczorajsza:tak:teraz czekam do piatku-albo bedzie radosc albo dól:sorry2:

nie mam apetytu,waga spadla,tylko pije i jem jak ptaszek-wciąż czuje sie najedzona:sorry2:

IZULKA- ukochać slodziaka!!!!śliczna Hanusia:tak::-):-):-)
BEDISMALL,EWUSEK,EWUNIA,ZUZKUS- czesc babki :tak:

PAWIMI,MAUREEN- co u Was???????????????????????

ZUZKUS- jak Maciuś??noc przespana??

reklama
hej!
mamusia świetnie że dalej dwie krechy (i wybacz że to pisze ale pewnie do piątku nie wytrzymasz i będziesz test robić codziennie- tak jak to zwykle robią mamusie które się starają i starają i starają i doczekać się swojego dzidziusia nie mogą!!!):-) W piątek masz mieć Usg?
Będzie dobrze!!!

Do góry